I5 14400f 4093 mhz ve 55 watt ı geçmiyor kafayı yemek üzereyim

4.7 ghz e kadar görmesi lazım değil mi görmüyor işlemci
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

wazrone gibi bir oyunda kullanmayacaksa hiç çalışmasın ztn fps te vasat ztn pubg de dahada berbat
FPS istiyorsan x3d alacaksın bunu bilmiyor olamazsın Volkan. Senin sorunun başka bir şeyden kaynaklanıyor sen parçalardan sanıyorsun eksik veya hatalı bir şey olduğu kesin 7600 zamanında da yazmıştım sana sorun aldığın işlemci falan değil farklı

aynı işlemciyi h610m-e ve rtx5060ti ile birlikte kullanıyorum bahsettiğiniz sorunlardan hiçbirini yaşamadım. sorunun farklı bir şeyden olduğunu düşünüyorum.

aynı işlemciyi h610m-e ve rtx5060ti ile birlikte kullanıyorum bahsettiğiniz sorunlardan hiçbirini yaşamadım. sorunun farklı bir şeyden olduğunu düşünüyorum.
Evin tesisatı yüzünden psu kendini sınırlandırıyor gibi geldi ya hayırlısı

Evin tesisatı yüzünden psu kendini sınırlandırıyor gibi geldi ya hayırlısı
işlemci bozuk değilse muhtemelen sizin dediğiniz gibi bir sorun olabilir. tamam 14400f çok iyi bir işlemci değil ama arkadaştaki gibi çok kötüde değil. orta şeker bir işlemci sorun başka bir yerde bence.

işlemci bozuk değilse muhtemelen sizin dediğiniz gibi bir sorun olabilir. tamam 14400f çok iyi bir işlemci değil ama arkadaştaki gibi çok kötüde değil. orta şeker bir işlemci sorun başka bir yerde bence.
L3ü küçük olsa bile kendi nesilinin sonu 280i görememesi çok saçma ben 7500fle 400ü görüyorum valoda elektriksel sorun var gibi 55wı aşmaması imkansız biostan kısıtlama yemiyorsa malum 13. 14.nesil yanıyor diye kısıtlama gelmişti

Ekler

• IMG_0425.webp
    IMG_0425.webp
    1.3 MB · Hit: 13
L3ü küçük olsa bile kendi nesilinin sonu 280i görememesi çok saçma ben 7500fle 400ü görüyorum valoda elektriksel sorun var gibi 55wı aşmaması imkansız biostan kısıtlama yemiyorsa malum 13. 14.nesil yanıyor diye kısıtlama gelmişti
cs-2 yüksek ayarlar 400 fps ile oynuyorum nasıl değer emin değilim ama valoda daha fazla verir muhtemelen

14400f in saat hızı düşük olduğu için yüksek fps vermemesini anlayabilirim ancak b650//r5 7600 kombosunun r5 5600 den düşük fps vermesi mantıksız geliyor.

Arkadaşın dediği gibi elektrik tesisatı sıkıntılı olduğu için power supply kaynaklı problem olabilir

Termal throttle da yokmuş
Ekran kartı da az güç çekiyorsa problem elektrikte olmalı

14400f in saat hızı düşük olduğu için yüksek fps vermemesini anlayabilirim ancak b650//r5 7600 kombosunun r5 5600 den düşük fps vermesi mantıksız geliyor.

Arkadaşın dediği gibi elektrik tesisatı sıkıntılı olduğu için power supply kaynaklı problem olabilir

Termal throttle da yokmuş
Ekran kartı da az güç çekiyorsa problem elektrikte olmalı
yok ekran kartı 160 170 watt altına düşmüyor powerda sağlam 20 dakika occt sse modda test ettim

Geri