Oyunlarda donma ve kapanma

şu bilgilerden psu markası çözdün bravo valla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

PSU değişcen h.o
ne önerirsiniz hocam kaliteli alayım 550w yeter mi garanti olsun diye 600w mü alayım?

• Hahaha
Reaksiyonlar: GUSE
650 çok değil mi? bütçede sıkıntı yok merak ettiğim için soruyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o kadar kötü yani
Normalde ona başka kelime kullanılıyor kötü değilde uyarı yemek istemiyorum :D
650 çok değil senin sistemin tüketimine göre evet çokta delta gibi bir firmanın en ucuzu bu 550si daha pahalı :D fazla w göz çıkarmaz sana 400w bile yeter sistem ekran kartı işlemciyle 215 hadi taş çatlasın 250 çekiyor diğer şeylere 150w fazla bile

Normalde ona başka kelime kullanılıyor kötü değilde uyarı yemek istemiyorum :D
650 çok değil senin sistemin tüketimine göre evet çokta delta gibi bir firmanın en ucuzu bu 550si daha pahalı :D fazla w göz çıkarmaz sana 400w bile yeter sistem ekran kartı işlemciyle 215 hadi taş çatlasın 250 çekiyor diğer şeylere 150w fazla bile
sağolasın hocam teşekkür ederim. umarım diğer parçalar zarar görmemiştir.

• Beğen
Reaksiyonlar: GUSE
sağolasın hocam teşekkür ederim. umarım diğer parçalar zarar görmemiştir.
Yeni psu gelince test edersin diğer parçaları umarım olmamıştır frisbye göre çok bile dayanmış ne kadardır kullanıyorsun

Yeni psu gelince test edersin diğer parçaları umarım olmamıştır frisbye göre çok bile dayanmış ne kadardır kullanıyorsun
7 yıl oldu. ekran kartı falan pcyi aldığım zaman en yenilerindendi. 7 yıl içinde ara ara mavi ekran sorunları falan yaşadım ama şuanki kadar işlev kaybına yol açmamıştı.

7 yıl oldu. ekran kartı falan pcyi aldığım zaman en yenilerindendi. 7 yıl içinde ara ara mavi ekran sorunları falan yaşadım ama şuanki kadar işlev kaybına yol açmamıştı.
O mavi ekran yerini siyaha bıraktı işte psu sana uyarı vermiş anlamamışsın

Geri