o da çok saçmaymış hocam normal ürün vs olsa neyse dersinde depo ürünü iptal edilmesi garip kupon falan verdiler mi bariAlmıstım tedarik edemiyoz diye iptal ettiler depo ürününühey allam
o da çok saçmaymış hocam normal ürün vs olsa neyse dersinde depo ürünü iptal edilmesi garip kupon falan verdiler mi bariAlmıstım tedarik edemiyoz diye iptal ettiler depo ürününühey allam
Valla ne bileyim yao da çok saçmaymış hocam normal ürün vs olsa neyse dersinde depo ürünü iptal edilmesi garip kupon falan verdiler mi bari
Ajdjsjdjsjdjs olabilirDepoda bulamamislar snsjsjsjsjsj.
Veya çalışanlar arasındaki diyalog;
Rüstem abi şu bizim oled monitör vardiya.
Bizim yeğen istiyor onu forumdan mi ne duymuş.
Sen onu tedarik edemiyor diye işaretlede ben onu yeğene alam.
Hamgi uygulama
evet geldi ve denedim 1 saat. samsung mat almak enayilikmiş bu kadar fark edeceğini hiç bilmiyordum. 32'' 4k aldığım için inanılmaz mutluyum sinema gibi bir şey. şimdilik cyberpunk oynadım yüksek ayarlar fsr kalitede ortalama 120 fps aldım inanılmaz keyifli. hani 9070 xt kaldırır mı 4k falan diye düşünen varsa hiç düşünmesin. Çok ilginç bir durum da var, qdoledlerde üzerine ışık vurunca oluşan mor rengi ben samsungda acayip fark ediyordum ve çok rahatsız ediyordu, bu gigabyte da qd oled ama morlaşma aynı ışık ortamında %70 daha az. Samsungda ışık açınca odada ben niye oled aldım bu siyahlar yok olacaksa diyordum bunda öyle bir şey hiç olmadı çok beğendim. son olarak mat ekran gözümü acayip yoruyormuş. glossye geçince rahatladım resmen ki 27'' ten 32''e geçtim aslında rahatsız olmam gerekiyordu ona rağmen. Sonuç olarak düşünmeyin bile@TaHao hocam sizin glossy geldi mi inceleyebildiniz mi değer mi geçmeye
amazon depodan glossy kovalacağım bakalım geldiği an Samsung iade o zaman.. teşekkürler hocamevet geldi ve denedim 1 saat. samsung mat almak enayilikmiş bu kadar fark edeceğini hiç bilmiyordum. 32'' 4k aldığım için inanılmaz mutluyum sinema gibi bir şey. şimdilik cyberpunk oynadım yüksek ayarlar fsr kalitede ortalama 120 fps aldım inanılmaz keyifli. hani 9070 xt kaldırır mı 4k falan diye düşünen varsa hiç düşünmesin. Çok ilginç bir durum da var, qdoledlerde üzerine ışık vurunca oluşan mor rengi ben samsungda acayip fark ediyordum ve çok rahatsız ediyordu, bu gigabyte da qd oled ama morlaşma aynı ışık ortamında %70 daha az. Samsungda ışık açınca odada ben niye oled aldım bu siyahlar yok olacaksa diyordum bunda öyle bir şey hiç olmadı çok beğendim. son olarak mat ekran gözümü acayip yoruyormuş. glossye geçince rahatladım resmen ki 27'' ten 32''e geçtim aslında rahatsız olmam gerekiyordu ona rağmen. Sonuç olarak düşünmeyin bile![]()
Çoğu kişi mat kullanıp gerçek Oled kullanmadığının farkında değil.evet geldi ve denedim 1 saat. samsung mat almak enayilikmiş bu kadar fark edeceğini hiç bilmiyordum. 32'' 4k aldığım için inanılmaz mutluyum sinema gibi bir şey. şimdilik cyberpunk oynadım yüksek ayarlar fsr kalitede ortalama 120 fps aldım inanılmaz keyifli. hani 9070 xt kaldırır mı 4k falan diye düşünen varsa hiç düşünmesin. Çok ilginç bir durum da var, qdoledlerde üzerine ışık vurunca oluşan mor rengi ben samsungda acayip fark ediyordum ve çok rahatsız ediyordu, bu gigabyte da qd oled ama morlaşma aynı ışık ortamında %70 daha az. Samsungda ışık açınca odada ben niye oled aldım bu siyahlar yok olacaksa diyordum bunda öyle bir şey hiç olmadı çok beğendim. son olarak mat ekran gözümü acayip yoruyormuş. glossye geçince rahatladım resmen ki 27'' ten 32''e geçtim aslında rahatsız olmam gerekiyordu ona rağmen. Sonuç olarak düşünmeyin bile![]()
1 sn düşünme aklın kalmasınamazon depodan glossy kovalacağım bakalım geldiği an Samsung iade o zaman.. teşekkürler hocam
Ya herşeyi geçtim samsung neymiş abi mosmordu benim ekranım ışık vurunca ben de diyordum niye herkes woled almıyor bu durumda. Meğer sorun samsungdaymış bence mat kaplama morarmayı artırıyorÇoğu kişi mat kullanıp gerçek Oled kullanmadığının farkında değil.
Oledin alametif harikasını glossy ortaya çıkarıyor.
Evet glossy'ler bana da sanki daha siyah geliyor.1 sn düşünme aklın kalmasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya herşeyi geçtim samsung neymiş abi mosmordu benim ekranım ışık vurunca ben de diyordum niye herkes woled almıyor bu durumda. Meğer sorun samsungdaymış bence mat kaplama morarmayı artırıyor
Valla benim migrenim var %20 parlaklığı aşamıyom zaten o yüzden qd daha çekici geldi banaEvet glossy'ler bana da sanki daha siyah geliyor.
Ama ben hala woledciyim.
Benim de sinüzitim var parlaklık maks 25'deValla benim migrenim var %20 parlaklığı aşamıyom zaten o yüzden qd daha çekici geldi banadenemem lazım woledi de belki grey bending o kadar abartı bir şey değildir. Sendeki de qd oleddi dimi