xxxZAURxxx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,771
Les amcaya saygılar. Hemen ilana gidip 5 dolar teklifi yapmak geldi içimden.
Dondurmasına bak onuda bedavaya getirmiş kesin
Les amcaya saygılar. Hemen ilana gidip 5 dolar teklifi yapmak geldi içimden.
Trendyol'da sırf bu bilgisayarın 1450 tane değerlendirmesi varmış. Sen bir de değerlendirme yapmadan alanları da hesap et. Kesin bu adamın bilgisayarını alacak da çıkacaktır.Bu adam şansa bu pc yi satarsa saçımı başımı yolarım.
Klavye mouse ben Trendyol PC yim diye bağırıyorTrendyol pc yazmış sonunda patladım pkuyun sizde patlayacaksınız infilak ettim resmen
İlan sahibinden küfür yememek için gizledim arayan bulur zatenAlıntıyı görüntüle
Bide zararına yazmışTrendyol pc yazmış sonunda patladım pkuyun sizde patlayacaksınız infilak ettim resmen
İlan sahibinden küfür yememek için gizledim arayan bulur zatenAlıntıyı görüntüle
Alınır mı?Trendyol pc yazmış sonunda patladım pkuyun sizde patlayacaksınız infilak ettim resmen
Öğrenemezsin, neden öğrenesin gizlilik diye bir şey var sonuçta.Bu adam niye ceza aldı
@Mehmet Yılmaz bir kullanıcının neden ceza aldığını nasıl öğrenebiliriz sayın modum ya da böyle bir şey yoksa geliştirmesi gelir mi? Teşekkürler.