🔥İndirim Kioxia Exceria Pro 1 TB SSD 6.499 TL

Stok gelmiş çektim 1 tane sistem diski yapıcam sorun çıkmaz demi :D @ahmttunc

Bunun kampanyasına yetişsem 2 tb olanını alacaktım da yetişemedim :( buna da yetişememiştim bir bakim diye siteye girdim baktım fiyat 6500 direkt çektim :D
1771511367699.webp

en az 10 stok var gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun kampanyasına yetişsem 2 tb olanını alacaktım da yetişemedim :( buna da yetişememiştim bir bakim diye siteye girdim baktım fiyat 6500 direkt çektim :D
hayırlı olsun bu leş piyasada mantıklı ssd

• Beğen
Reaksiyonlar: GUSE
Alıntıyı görüntüle

en az 10 stok var gibi

Bilmiyorum ama m2 yoktu iyi oldu
1771511409667.webp

Alıntıyı görüntüle

en az 10 stok var gibi

ya 2 tb bekledim bekledim gelmedi fiyatlar uçmadan alamicam diye korktuğum için bunu aldım

2 tane sata ssd var sistemde :D

Bilmiyorum ama m2 yoktu iyi oldu
Alıntıyı görüntüle

ya 2 tb bekledim bekledim gelmedi fiyatlar uçmadan alamicam diye korktuğum için bunu aldım

2 tane sata ssd var sistemde :D
satanın devri bitti hocam

senin anakartta fazladan m2 slotu olması lazım 1 veya 2 tane, baska bi tane daha alır takarsın 2tb falan. bu da sistem diski olur. 2tb kioxia plus g3 7700e düsüyormus arada onu alırsım @GUSE

• Üzgün
Reaksiyonlar: GUSE
satanın devri bitti hocam
10105f 1660sli pcm vardı onda m2 512ydi sistemden sökmeyi akıl etmedim söküp satayla satmayı o yüzden üstünde sattım sonrada 2025 temmuzda bunu alınca sataları sökmüştüm hiç yoktan iyidir diye taktımda sisteme yetmiyor gibi arada sorun oluyo

10105f 1660sli pcm vardı onda m2 512ydi sistemden sökmeyi akıl etmedim söküp satayla satmayı o yüzden üstünde sattım sonrada 2025 temmuzda bunu alınca sataları sökmüştüm hiç yoktan iyidir diye taktımda sisteme yetmiyor gibi arada sorun oluyo
windows kurmak icin iyi değil, depolama ve oyun icin hala kullanılabilir sata

windows kurmak icin iyi değil, depolama ve oyun icin hala kullanılabilir sata
Birinde windows var diğer kısımda datalar var işte de arada donma kasılma oluyor hele zipten çıkarma yapıyorsam yada repack oyun kuruyorsam oo sistem kilitleniyo diğer parçalardan olduğunu sanmıyorum hepsi sıfır m2 şarttı iyi oldu 2 tb olsa dadından yenmezdi :(

mediamarttı sanırım aynı model değil ama kioxia exceria plus g3 modeli 7699 tl düşmüştü

Birinde windows var diğer kısımda datalar var işte de arada donma kasılma oluyor hele zipten çıkarma yapıyorsam yada repack oyun kuruyorsam oo sistem kilitleniyo diğer parçalardan olduğunu sanmıyorum hepsi sıfır m2 şarttı iyi oldu 2 tb olsa dadından yenmezdi :(
su arkadasın dediğini takip et

Hızdan kayıp vermeye değer mi ya? hem hmb değil mi g3
öyle de bunla oyun oynarsın oyun yüklersin falan satadan iyi is cıkarır her türlü, sistem diski zaten bu olmayacak.

bu fiyata 2 tb yok gibi bisey

Geri