❌İndirim Bitti! XG27AQWMG Oled monitör 29.729 TL

Tayfunns

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,490
Peşin fiyatına 4 taksit var. DisplayHdrTrueBlack 500, sdr 330nit parlaklık, TrueBlack glossy kaplama, gen 4 W-Oled panel. Yakınlık sensörü var. 120hz de BFI kullanılabiliyor.

Kendi Tier list im bu şekilde. S Tier oldugunu düşünüyorum. Ama W-Oled de grey banding'in piyango durumu olduğunu unutmamak lazım.

7638.webp

120 fps aldıgınız senaryoda 240hz hareket netliğini BFI ile verebiliyor.
7640.webp

Son düzenleme:
diğer glossyler gibi çizilmiyor değil mi bu Tayfun hocam.
Trueblack glossy woled temizlemedim ancak glossy qd oled den daha dayanıklı olduğu söyleniyor. Tv de glossy woled kullanıyorum monitördekiyle aynı kaplama mı bilgim yok, ancak Glossy Woled temizliğinin qd oled monitörden daha kolay oldugunu söyleyebilirim.

Yine de bana güvenip lcd gibi temizlemeyin bunlar hassas cihazlar.

Peşin fiyatına 4 taksit var. DisplayHdrTrueBlack 500, sdr 330nit parlaklık, TrueBlack glossy kaplama, gen 4 W-Oled panel. Yakınlık sensörü var. 120hz de BFI kullanılabiliyor.

Kendi Tier list im bu şekilde. S Tier oldugunu düşünüyorum. Ama W-Oled de grey banding'in piyango durumu olduğunu unutmamak lazım.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
hocam siz bilgili bir arkadaşa benziyorsunuz. Şu anda en fp sorunu olmayan parlak oled hangisidir

hocam siz bilgili bir arkadaşa benziyorsunuz. Şu anda en fp sorunu olmayan parlak oled hangisidir
En fp samsung g5 qd oled vatanda var.

Bu bütçedeki en iyi monitör xg27aqwmg şu an. Ama gray banding gibi piyango durumları istemiyorsan qd oled bakman lazım. Eğer 180hz samsung az gelir dersen Lenovo alabilirsin. Samsung mat, diğerleri glossy. Ama samsung fiyatı bayagı iyi.

Son kısmı sonradan okudum. Parlak derken yüksek parlaklık mı, yoksa parlak kaplama anlamında mı soruyorsun?

Trueblack glossy woled temizlemedim ancak glossy qd oled den daha dayanıklı olduğu söyleniyor. Tv de glossy woled kullanıyorum monitördekiyle aynı kaplama mı bilgim yok, ancak Glossy Woled temizliğinin qd oled monitörden daha kolay oldugunu söyleyebilirim.

Yine de bana güvenip lcd gibi temizlemeyin bunlar hassas cihazlar.
oled monitör temizliği ile ilgili güvenilir bir kaynak var mıdır elinizde biraz araştırdım ama çok farklı bilgiler yazan var XG27ACDNG kullanıyorum içinden asus mikrofiber bezi çıktı ama iz yapıyor

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
bunun aynısının 32'' 4k 240 hz olanı var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oled monitör temizliği ile ilgili güvenilir bir kaynak var mıdır elinizde biraz araştırdım ama çok farklı bilgiler yazan var XG27ACDNG kullanıyorum içinden asus mikrofiber bezi çıktı ama iz yapıyor
Ekranı hiç ellememek en iyisi uzakta tutup :D

Ah G6 üzümlü kekim. 23K'ya beleş gibiydi ilk aldığımda. Mat denen saçma kaplama olmasa çok daha güzel olabilirdi. Bir de panelim kırılmasa :peeposad:

bunun aynısının 32'' 4k 240 hz olanı var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekranı hiç ellememek en iyisi uzakta tutup :D
cidden en mantıklısı olabilir bir yerde I şeklinde ekran kapanınca iz gözüküyor depo ürünü olduğu için sağlık olsun diyorum

En fp samsung g5 qd oled vatanda var.

Bu bütçedeki en iyi monitör xg27aqwmg şu an. Ama gray banding gibi piyango durumları istemiyorsan qd oled bakman lazım. Eğer 180hz samsung az gelir dersen Lenovo alabilirsin. Samsung mat, diğerleri glossy. Ama samsung fiyatı bayagı iyi.

Son kısmı sonradan okudum. Parlak derken yüksek parlaklık mı, yoksa parlak kaplama anlamında mı soruyorsun?
ekranın canlı olması önemli benim için nit olarak da yüksek olması iyi olru. samsunglar mat kaplama gibi geliyor bana soğuyorum onlara bakınca.

Ben uzaktan fısfıs ile su sıkıyordum, nemletip siliyordum iz falan kalmıyor, tertemiz oluyordu.

asusta neden bilmiyorum dış ekran sanki daha hassas samsunga göre belki de o mat ekrandan kaynaklıydı
Mat kaplamadan olabilir. Çizilme korkusu olmadan siliyordum ben. Asus'ta direkt cama dokunuyorsunuz. Ama bir deneyin derim. Bende minik cam fısfıs vardı, ister artıma koyun ister musluk suyu ben uzaktan bir kaç fıs sıkıp ovalayarak siliyordum. Bir de bezi temizleyin iyice yıkayın sonra ekranı silin. Şimdi ki IPS ekranımı ve kasa camını aynı şekil temizliyorum biz iz kalmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,264
Üyeler
189,819
Son üye
pcdelisi35
Geri