Epic Games Oyunlarında Ses Yok

CharlesDoBronx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
951
Epic games üzerinden Assasin-s creed vallaha almıştım oyunu oynarken oyun sesi var ama altyazılardaki konusmalar yoktu diyaloglar sadece aşağıda gözüküyordu.
Şimdi ghost of tsushima oynarken yine altta yazı var ama sesleri gelmiyor konusmaları duymuyorum

Ekler

• 1771520171201.webp
    1771520171201.webp
    88.7 KB · Hit: 32
Epic games üzerinden Assasin-s creed vallaha almıştım oyunu oynarken oyun sesi var ama altyazılardaki konusmalar yoktu diyaloglar sadece aşağıda gözüküyordu.
Şimdi ghost of tsushima oynarken yine altta yazı var ama sesleri gelmiyor konusmaları duymuyorum
ses dilini ingilizce yapıp denediniz mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer ingilizce yaptığınızda ses gelirse japonca ses paketini indirmeniz gerekiyor

ses dilini ingilizce yapıp denediniz mi?

eğer ingilizce yaptığınızda ses gelirse japonca ses paketini indirmeniz gerekiyor
Yok hocam o da olmuyor ya ses çok az geliyor ya da bazı sahnelerde konusma sesi yok ama ortam sesi oyun sesi var

Kulaklığınız ne?
Her Epic Games oyununda yaşanıyor mu?

Bu arada Ubisoft oyunlarını Epic Games ile uğraşmadan bağlı hesabınızla girerek Ubisoft uygulamasından indirebilirsiniz.

Sağ alttan ses düzeyi karıştırıcısını açın. İkinci görselde gösterdiğim şekilde uygulama seslerini sıfırlayın.

2026-02-19_21-03.webp

2026-02-19_21-03_1.webp

Kulaklığınız ne?
Her Epic Games oyununda yaşanıyor mu?

Bu arada Ubisoft oyunlarını Epic Games ile uğraşmadan bağlı hesabınızla girerek Ubisoft uygulamasından indirebilirsiniz.

Sağ alttan ses düzeyi karıştırıcısını açın. İkinci görselde gösterdiğim şekilde uygulama seslerini sıfırlayın.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Hyperx Cloud 3 var hocam bende.
3 epic games oyununda denedim hepsinde öyle oldu. Vallaha, Odysses hem epic hem ubisofttan başlatmama rağmen olmadı.
Sonrasında ghost of tsushima denedim oyun sesi ortam sesi var ama altyazıdaki diyalogların sesi gelmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,577
Üyeler
190,060
Son üye
haiseflex
Geri