Nintendo switch lite hakkında

quartle

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,932
yeni nintendo switch lite aldım ama çipleme olayı çok kafamı karıştırdı oyun fiyatları yüksekmiş galiba ülke değiştirip vs alıyormuşsun ama yine de bilemedim konsolu kullanan varsa yorumlarını bekliyorum

yeni nintendo switch lite aldım ama çipleme olayı çok kafamı karıştırdı oyun fiyatları yüksekmiş galiba ülke değiştirip vs alıyormuşsun ama yine de bilemedim konsolu kullanan varsa yorumlarını bekliyorum
Sıfır mı aldınız ?

Ülke değiştirip alıyorsun almasına da, Güney Afrika parası bile bizimkinden daha değerli olduğu için Hong Kong ya da Japonya dışında bir ülkeden almak aynı hesaba denk geliyor. Japonya mağazasından oyun almak biraz uğraştırıcıymış.

Sıfır mı aldınız ?
hayır ikinci el
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ülke değiştirip alıyorsun almasına da, Güney Afrika parası bile bizimkinden daha değerli olduğu için Hong Kong ya da Japonya dışında bir ülkeden almak aynı hesaba denk geliyor. Japonya mağazasından oyun almak biraz uğraştırıcıymış.
valla bir video izledim 2-3 tane ülkeden almak mantıklıymış dediğin gibi japonya falan sıkıntılıymış

Çip şart gibi TR de o fiyatlara oyun almak çok zor ama zor bir işlem konsolun anakartına birçok kabloyla çip lehimi yapılması lazım iyi yapılmazsa sıkıntı.

Çip şart gibi TR de o fiyatlara oyun almak çok zor ama zor bir işlem konsolun anakartına birçok kabloyla çip lehimi yapılması lazım iyi yapılmazsa sıkıntı.
çip de 2.5k falan galiba ortalama o da ucuz bir şey değil

ayrıca sandiskin 256gb sd kartını aldım

Ben o bölge değiştirip almayı ilk öğrendiğimde bayağı bir ümitlenmiştim ama işte öyle kayda değer bir durum yok.

Ben o bölge değiştirip almayı ilk öğrendiğimde bayağı bir ümitlenmiştim ama işte öyle kayda değer bir durum yok.
sizde lite mı var normal switch mi

Nintendo Switch Lite. Kardeşim alıp kullanmıştı bir süre. Daha doğrusu kullanmaya çalışmıştı.
ben de açıkcası çok kullanacağımı sanmıyorum biraz takılıp satarım geri geçen ayda psp aldım ona 2-3 gün dayanabildim sattım direk

ayrıca sandiskin 256gb sd kartını aldım
Çip ucuz aslında (10$ civarı) da işçiliği pahalı. Adamın eli kaysa konsol çöp olacak o yüzden garanti veriyorsa neden o kadar para istiyorsun da diyemem adamlara.

Çip ucuz aslında da işçiliği pahalı. Adamın eli kaysa konsol çöp olacak o yüzden garanti veriyorsa neden o kadar para istiyorsun da diyemem adamlara.
O da doğru keşke direk yazılım atılıyor olsaydı

Geri