Yardım Ne yapmalıyım yardım 1gbit internet modem farklı oda da

flib

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar merhaba benim evime 1000mbit internet geldi ancak ev dublex ve 1. Katta modem benim odam 2. Katta 1gbit ethernet destekli router var mı veya ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim kablo çekemiyorum ne yazık ki aile evinden dolayı

Arkadaşlar merhaba benim evime 1000mbit internet geldi ancak ev dublex ve 1. Katta modem benim odam 2. Katta 1gbit ethernet destekli router var mı veya ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim kablo çekemiyorum ne yazık ki aile evinden dolayı
mash sistemler ile gelen interneti modemden alıp dağıtacaksınız biraz araştırın detaylarını öğrenirsiniz

Bir sürü seçenek mevcut. Mesh, prize takılan oradan dağıtan cihaz ,wifi kart ya da usb wifi alınabilir.
Ben de senin gibi arıyordum cihaz. Benim kopma sorunum vardı ac1200 ile. Bu sorunu 5ghz ve 2.4 ghz ayırarak çözdüm. Stabil internet sağlıyor pingsiz.

Bir sürü seçenek mevcut. Mesh, prize takılan oradan dağıtan cihaz ,wifi kart ya da usb wifi alınabilir.
Ben de senin gibi arıyordum cihaz. Benim kopma sorunum vardı ac1200 ile. Bu sorunu 5ghz ve 2.4 ghz ayırarak çözdüm. Stabil internet sağlıyor pingsiz.
Tamam da ac1200 ethernetten en fazla 100mbit veriyor sorun orda

Tamam da ac1200 ethernetten en fazla 100mbit veriyor sorun orda
Örnek olması amacıyla bahsettim. 1000mbps veren de var. Ürün önermek isterim ama bu biraz sakındığım konu. İyi çıkar çıkmaz yorumlar çok karışık oluyor genelde. Sana kalmış.

kanka ne yaprsan yap kablonun verdiği verimi vermeyecek bilgin olsun belki şu prize takılanlar olabilir ama onda da elektrik hattı çok dalgalanmadan senin odaya çıkmalı.. elektrikçiye filan temiz cat kablosu çektirilebilir bence eğer alt kat üst kat buat bağlantısı varsa iç hattan çekebilir anten yanından vs.

Modem tam altında mı? nerede kalıyor?

Hocam kablo çekeceksin.

Zaten 5GHz ile 2.4Ghz ayrı değilmiydi ? otomatik ayrı geliyor diye biliyorum 5ghz olanda direk wifi adı yazarken 2.4ghz olanda wifi adınızın yani SSID’nizin sonuna 2.4GHz diye yazolı oluyor

Ethernet kablosu çek hocam ya da alt kata in direkt

Geri