Arkadaşlar merhaba benim evime 1000mbit internet geldi ancak ev dublex ve 1. Katta modem benim odam 2. Katta 1gbit ethernet destekli router var mı veya ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim kablo çekemiyorum ne yazık ki aile evinden dolayı
mash sistemler ile gelen interneti modemden alıp dağıtacaksınız biraz araştırın detaylarını öğrenirsinizArkadaşlar merhaba benim evime 1000mbit internet geldi ancak ev dublex ve 1. Katta modem benim odam 2. Katta 1gbit ethernet destekli router var mı veya ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim kablo çekemiyorum ne yazık ki aile evinden dolayı
Biraz daha bilgi verebilir misinizmash sistemler ile gelen interneti modemden alıp dağıtacaksınız biraz araştırın detaylarını öğrenirsiniz
Tamam da ac1200 ethernetten en fazla 100mbit veriyor sorun ordaBir sürü seçenek mevcut. Mesh, prize takılan oradan dağıtan cihaz ,wifi kart ya da usb wifi alınabilir.
Ben de senin gibi arıyordum cihaz. Benim kopma sorunum vardı ac1200 ile. Bu sorunu 5ghz ve 2.4 ghz ayırarak çözdüm. Stabil internet sağlıyor pingsiz.
Örnek olması amacıyla bahsettim. 1000mbps veren de var. Ürün önermek isterim ama bu biraz sakındığım konu. İyi çıkar çıkmaz yorumlar çok karışık oluyor genelde. Sana kalmış.Tamam da ac1200 ethernetten en fazla 100mbit veriyor sorun orda
Zaten 5GHz ile 2.4Ghz ayrı değilmiydi ? otomatik ayrı geliyor diye biliyorum 5ghz olanda direk wifi adı yazarken 2.4ghz olanda wifi adınızın yani SSID’nizin sonuna 2.4GHz diye yazolı oluyorBir sürü seçenek mevcut. Mesh, prize takılan oradan dağıtan cihaz ,wifi kart ya da usb wifi alınabilir.
Ben de senin gibi arıyordum cihaz. Benim kopma sorunum vardı ac1200 ile. Bu sorunu 5ghz ve 2.4 ghz ayırarak çözdüm. Stabil internet sağlıyor pingsiz.