başlıktaki ikili için yeterli olabilir ama 6700xt geçince 650w almak daha sağlıklı olacaktır. yazdığın güç kaynağını daha almadıysan üstüne biraz daha ekleyip 650w al geç kafan rahat olur550w yeterli olur mu bu sisteme?
msı mag 550bn düşündüm en uygun o var şuan.
şuan işlemcim r5 3600 ama yazın r5 5600e yükselticem. ayrı olarak ekran kartını da yükseltebilirim rx 6700xtye. o zaman yeterli olur mu? @GUSE
rx 6700xt r5 5600 için 550w yeterli olur ama 650 almanız daha iyi olur. Şuan 550w kullanıyorum bir sorun yok.550w yeterli olur mu bu sisteme?
şuan işlemcim r5 3600 ama yazın r5 5600e yükselticem. ayrı olarak ekran kartını da yükseltebilirim rx 6700xtye. o zaman yeterli olur mu? @GUSE
550w yeterli olur mu bu sisteme?
aynı modelin 650w hali de var. onu alayım o zaman 700 tl gibi bi fark vardı sanırım.başlıktaki ikili için yeterli olabilir ama 6700xt geçince 650w almak daha sağlıklı olacaktır. yazdığın güç kaynağını daha almadıysan üstüne biraz daha ekleyip 650w al geç kafan rahat olur
5600 ve 5600xt beraber kullanıyorum. 1 hafta olmadı 2. el High Performce 850 Performance GD aldım. Tier B plus psu. 1.5k ya param güvende ile 1.6 ya aldım. Benim de 6700xt ye geçme gibi bi hedefim olduğu için psuyu bol tuttum biraz. Kabloları renkli onu sıkıntı etmezsen şuan aynı adamın başka bi ilanı 1800 lira düşün derim.aynı modelin 650w hali de var. onu alayım o zaman 700 tl gibi bi fark vardı sanırım.
hocam sıfır alırım 2.el alamam. dediğiniz modele bakayım fiyat nasıl kendisi nasıl.5600 ve 5600xt beraber kullanıyorum. 1 hafta olmadı 2. el High Performce 850 Performance GD aldım. Tier B plus psu. 1.5k ya param güvende ile 1.6 ya aldım. Benim de 6700xt ye geçme gibi bi hedefim olduğu için psuyu bol tuttum biraz. Kabloları renkli onu sıkıntı etmezsen şuan aynı adamın başka bi ilanı 1800 lira düşün derim.
oda olur ama aynı paraya farklı modellerde bulabilirsin rahatlıklaaynı modelin 650w hali de var. onu alayım o zaman 700 tl gibi bi fark vardı sanırım.
Sıfırını bulman zor. İnternette kendisi konusunda çok inceleme bulamadım. Sadece tier listlerde var. Yapay zeka çok kaliteli olduğunu iddia ediyor. High power markasına da güvenerek fiyatı da uygun olduğu için bunu tercih ettim. Tek sıkıntı olarak gördüğüm nokta kabloları eski tip renkli kablolar insan bi file ya da siyah kablo istiyor.hocam sıfır alırım 2.el alamam. dediğiniz modele bakayım fiyat nasıl kendisi nasıl.
valla psudan hiç anlamıyorum. bu tier list mevzusunu da bilmiyorum. önerebileceğiniz marka model varsa açığım. illa a550bn alacak değilim forumlarda gezdiğim zaman genelde önerilmiş o yüzden tercih ettim.oda olur ama aynı paraya farklı modellerde bulabilirsin rahatlıkla