🔥İndirim ParaFly kredi kartı ilk başvuru 5000 TL parafpara ve İlk mesaj güncel kampanyalar

Simdi civardaki en büyük migrosa gidecegim. Orada da kullanamazsam verdikleri adsiz kartta sorun var demektir. Sanirim bu bankada yaptigi isi bilen kimse kalmamış.
O da olmazsa migros uygulamasi ve pazaramada gecermis. Ama her alisveriste de Migros uygulamasina 40tl getirme parasi da veresim yok.
Pazarama nasildir hic fikrim yok. Mümkün mertebe amazondan alıyorum her seyi. Pazarama'yi kullanan var mi? Daha fiyatlari göstermekten aciz bir platform. Yasanacak sorunlari simdiden görüyorum. En son care...
Sonuc olarak puan vermeye veriyor ama kullanmak icin atla dere...
Bu arada a101'in kendi sayfasinda parafpara geçtiği bilgisi var.
Memlekette işini düzgün yapab tek kişi yok. Valla yoruldum.
paraf nedense sıkıntı oluyor ben garantide iş bankası puanlarında hiç sorun yaşamıyordum halkbank’ta puan var kullanacak yer arıyorum büyük market ve bazı petrollerde geçiyor maalesef

paraf nedense sıkıntı oluyor ben garantide iş bankası puanlarında hiç sorun yaşamıyordum halkbank’ta puan var kullanacak yer arıyorum büyük market ve bazı petrollerde geçiyor maalesef
Hocam cok doğru. 1 ay oldu karti gondermekten acizler. Kart nerede bilen yok. Çağrı merkezi "şubede" diyor. Subenin hiç haberi yok.

Uygulamasından şikayet kaydı actim. 3 haftadir cevap bile yok.

Vakifbank da devlet bankasi da bu banka gibi değil. İşliyor en azindan. Ne bicim bankaymis bu anlamadim.
Daha puan nerede gecer onun bilgisi yok sayfasında.

Anlamadim ki bu banka nasil batmamis bu vakte kadar. Cidden yaziklar olsun. Taksitler bitsin kapatırım hesabi da o kimbilir kaç ay sürer veya becerebilirler mi...

Migrosta da puanlar düşülemezse edevletten BDDK'ya sikayet edeceğim artik.. kimi kime sikayet ediyorsak...

Hocam cok doğru. 1 ay oldu karti gondermekten acizler. Kart nerede bilen yok. Çağrı merkezi "şubede" diyor. Subenin hiç haberi yok.

Uygulamasından şikayet kaydı actim. 3 haftadir cevap bile yok.

Vakifbank da devlet bankasi da bu banka gibi değil. İşliyor en azindan. Ne bicim bankaymis bu anlamadim.
Daha puan nerede gecer onun bilgisi yok sayfasında.

Anlamadim ki bu banka nasil batmamis bu vakte kadar. Cidden yaziklar olsun. Taksitler bitsin kapatırım hesabi da o kimbilir kaç ay sürer veya becerebilirler mi...

Migrosta da puanlar düşülemezse edevletten BDDK'ya sikayet edeceğim artik.. kimi kime sikayet ediyorsak...
ben sırf vatanda taksit yapabildiğim için aldım ekran kartının taksiti bitince kapatacağım 5 aya kart ayrı kötü uygulaması ayrı kötü

3M Migros'ta da çalışmadı. Ki kasiyer benden 2 kişi önce parafpuan düşerek işlem yapti aynı kasada. Yani kesinlikle Migros ve kasiyerin tecrubesizligiyle alakali değil. "Iletilemedi" seklinde hata verdi kasiyerin ekranında.

Çağri merkezini aradım. Bir Halkbank atm'sine takıp şifre falan değiştirin sonra önce kredi kartiyla şifre de girerek fiziki alisveris yapın sonra da mavi kar yağmasını bekleyin düzelir dediler.
Bakalim deneyecegim dediklerini.

2 adet de şikayet kaydi açıldı. 2 hafta önce Mobil uygulamadan kendjm açtığım ve "konuyla ilgilenilecek" seklinde aninda otomatik mail yanıtı aldığım sikayetimi hiçbir yerde göremedi.:))) Sanirim sikayetleri silerek yok ediyorlar. Güzel çözüm.

Kartim da 1 aydır kuryedeymis :))
Komik bir banka:))

Meşgul ediyorum konuyu belki ama kartı olmayıp da almayı düşünen arkadaslar bankayi tanısın veya benimle benzer sorunu yaşayanlar faydalansın diye yazıyorum.

Revize: Kartın şifresini Halkbank ATM'sinde(ortak veya farkli banka ATM'si olmazmış) değiştirip, bir yerde şifreli olarak(temassiz olmayacak) kredi kartı harcaması yaptiktan sonra bugün Migros'ta harcayabildim puani. Biraz zor oldu ama 3. denemede çalıştı.

Son düzenleme:
Bu parafly kartındaki parafparalar hangi e-ticaret sitelerinde geçiyor? N11 ve hepsiburada olarak gözüküyor ama iki siteye de mobilden kartı giriyorum puan çıkmıyor.

Bu parafly kartındaki parafparalar hangi e-ticaret sitelerinde geçiyor? N11 ve hepsiburada olarak gözüküyor ama iki siteye de mobilden kartı giriyorum puan çıkmıyor.
Pazarama'da geçiyor. Henüz harcamadim ama puanlarim gözüktü sepette.
Bir de n11'de geçiyor diyorlar ama denemedim.
Hepsiburada'da geçmiyor.
Yeri gelmişken Amazon'un müşteri hizmetlerine sordum. Hiçbir banka puanı gecmiyor Amazon'da maalesef..

Bu pazarama denen yer Halkbank istirakiymis ayni zamanda. Oradan alışveriş yapılsın diye diğer e-ticaret sitelerinde geçmiyor. Pazarama da Allaha emanet bir siteye benziyor ama deneyeceğiz mecburen.

Son düzenleme:
Geri