🔥İndirim Ookla Türkiye'nin En Hızlı İnterneti Ödülü sonrası Turknet'ten kampanya!

Ben dün telefonda sordum, son gün dedi.
Akşamında 4ay ücretsiz kodu ile kayıt oldum.
Hocam Bende Aradım Bu kampanya Sadece Turknet’in Kendi Alt yapısı olan bölgelerde geçerliymiş Diğer hatlar ğzerinden mesela TT üzerinden size internet veriyorsalar geçersizmiş

Hocam Bende Aradım Bu kampanya Sadece Turknet’in Kendi Alt yapısı olan bölgelerde geçerliymiş Diğer hatlar ğzerinden mesela TT üzerinden size internet veriyorsalar geçersizmiş
Sanırım yanlış bilgi 3100tl cayma bedeli olan türktelekomdan ayın 19'uda türknete geçiş yaptım 6 ay + 1 ay arkadaşını getir kampanyası ile 7 ay + 2500 tl cayma hakkı 6 ay'a bölünüp faturamdan indirim yapılacak 719 lirada modem parası türktelekoma iade edince verilecek kısaca baya avantajlı oldu benim için 1 gbps internet alıyorum türktelekom alt yapısı ile.

Evet benim kapıda Gigafiber var. Binada tt fiber vardı. Turknet gigafibee geçiyorum 2 ay kala tt den cayıyorum. Turknette de 4ay ücretsiz başlıyorum. Zaten taahhüt yok 1 yıl kullanırım memnun kalmazsam geçerim yine tt ye veya vodafone a

TT üzerinden nasıl veremiyorlar. Mesela bizde TT fiber var sadece ekstra 1200 TL kurulum ücreti istediler yok ekstra kablo vs.
Bana’da 1200 TL kurulum ücreti alacaklarını söylediler. Neyse Ben de ‘Ookla mı, Sevgililer Günü mü ne kampanyası var, 6 ay falan’ dedim. O kampanyanın sadece TurkNet Gigafiber bölgelerinde geçerli olduğunu söyledi. Ben de 1000 Mbps destekliyor zaten dedim ama bu sefer de Türk Telekom altyapısı kullandığımı, kampanya için TurkNet altyapısı olması gerektiğini söyledi. Sitede böyle bir şart yazmadığını söyledim, ‘Tamam düşüneyim’ deyip kapattım.

Bana mı Sorunlu Temsilci geldi acaba🤔
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım yanlış bilgi 3100tl cayma bedeli olan türktelekomdan ayın 19'uda türknete geçiş yaptım 6 ay + 1 ay arkadaşını getir kampanyası ile 7 ay + 2500 tl cayma hakkı 6 ay'a bölünüp faturamdan indirim yapılacak 719 lirada modem parası türktelekoma iade edince verilecek kısaca baya avantajlı oldu benim için 1 gbps internet alıyorum türktelekom alt yapısı ile.
Şu müşteri temsilcilerine gerçekten sinir oluyorum. Çoğu ne konuya hâkim ne de inisiyatif kullanabiliyor; sadece önlerine konulan algoritmaya göre ezbere konuşuyorlar. ‘Evetse şunu söyle, hayırsa bunu sor’ şeklinde ilerliyorlar.

Yanlış anlaşılmasın, kadınlara karşı bir saygısızlık yapmak istemem ama bu tarz görüşmelerden sonra Acaba Kadın zekasından dolayı mı diye Sorguluyor insan

Son düzenleme:
Bana’da 1200 TL kurulum ücreti alacaklarını söylediler. Neyse Ben de ‘Ookla mı, Sevgililer Günü mü ne kampanyası var, 6 ay falan’ dedim. O kampanyanın sadece TurkNet Gigafiber bölgelerinde geçerli olduğunu söyledi. Ben de 1000 Mbps destekliyor zaten dedim ama bu sefer de Türk Telekom altyapısı kullandığımı, kampanya için TurkNet altyapısı olması gerektiğini söyledi. Sitede böyle bir şart yazmadığını söyledim, ‘Tamam düşüneyim’ deyip kapattım.
Hocam illaki gigafiber olacak diye bir şey yok sanırım. Olursa çok iyi zaten kurulum ücreti ödemiyorsun ama yoksa da Türk Telekomun fiberi varsa onun üstünden yapıyorlar 1000mbps alabiliyorsun tabi kurulum ücreti ile. Mesela normalde 6 aylık kod +arkadaş kodu birleşiyor ama bazıları diyorki olmuyor falan yok dedim oluyor çevremdekilerde yapmış deyince bakalım diyorlar. Yalan söylüyor ya karşına gelen müşteri temsilcisi yada bilmiyor çünkü ben türknet altyapısı kullanamadığım halde Kampanyaya katıldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış anlaşılmasın, kadınlara karşı bir saygısızlık yapmak istemem ama bu tarz görüşmelerden sonra Acaba Kadın zekasından dolayı mı diye Sorguluyor insan
Bence kadınlıkla alakası yok gibi karşıma gelen hanımefendi gayet ilgiliydi ve hatta bekledi baya da biz internet işlemleri bittikten sonra arama sonlandırdı acaba çok uzun sürdü diye mı öyle oldu yoksa kadın mı kapattı bilmiyorum.

1 AY HEDİYE
CHGT124R483N
CHGV15HCNWW3
CHGV13NK9VPX
CHGV1HY45A9F
CHGV1D9834BE
CHGV1QEY4HCQ
CHGT1UEPHA80
CHGT12BVB3R9
---Yeni
CHGV1LDMD2DS
CHGV1E6QY06G

2 AY HEDİYE
CHGTP2IGSG25
CHG2MMG2J390
CHGTTY4H39II
---Yeni
CHG27CM6QP39

3 AY %50 İNDİRİM
CHGTMY1UUXXK
CHG3X50W5MWI
---Yeni
CHG3X50N5NY8
CHG3X50KCS1P
CHG3X50ZV2F2

Fazla denemeyin, site blokluyor. Modemi kapatıp açmanız gerekir.
Ya ben kendi kodumla abonelik başlattım ama 3 ay %50 koduyla yaptım burda 3 ay ücretsiz kodu varmış kendi aboneliğimi kapatıp bunları kullanmak mantıklı mı bu kodlar kullanılmış mıdır? Eğer kullanılmışsa benim %50 indirimde yanar bu sefer

Beyler 19 şubat son tarihti.
Konuyu yoktan yere hoplattınız.

Son düzenleme:
Geri