20 bin TL'ye kadar tablet önerisi

Thee7

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
130
Bütçe
20000
Selamlar herkese, bütçem 15 ile 20 bin TL arasında tablet almak istiyorum. Amacım ders için kullanmak, not tutmak, bu süreçte video izlemek ve arada film izlemek. Aklımda birkaç model var: iPad Air 16, Samsung Tab S10 FE ve S10 FE Plus, bir de Honor Pad V9. Bunlar arasından hangisini önerirsiniz? Samsung için uzun güncelleme harici pek iyi değil diyorlar. Honor'un notları çok güzel değil diyenler var. iPad nasıl, Honor sizce nasıl bir cihaz? Yorumlarınızı bekliyorum, hangisini almalıyım? Teşekkür ederim.

Selamlar herkese, bütçem 15 ile 20 bin TL arasında tablet almak istiyorum. Amacım ders için kullanmak, not tutmak, bu süreçte video izlemek ve arada film izlemek. Aklımda birkaç model var: iPad Air 16, Samsung Tab S10 FE ve S10 FE Plus, bir de Honor Pad V9. Bunlar arasından hangisini önerirsiniz? Samsung için uzun güncelleme harici pek iyi değil diyorlar. Honor'un notları çok güzel değil diyenler var. iPad nasıl, Honor sizce nasıl bir cihaz? Yorumlarınızı bekliyorum, hangisini almalıyım? Teşekkür ederim.
bende a16 var güzel cihaz ama geçenlerde son sürüme güncellenmiş kendi kendine biraz akıcılığı gitti büyük ihtimal senin alacağın tablette son sürüm gelecek 60 hz ve güncelleme binince felaket kötü oluyor abimde honor pad 10 var ekranı kocaman arada alıyorum bakıyorum şahane ya akıcılığı süper zaten kutuda kalemi klavyesi vs geliyor alacaksan onu alabilirsin kalemi bazı kişilerde sorun çıkarıyormuş honora yazınca sıfır yolluyorlar. ipadı alırsan eğer şuan 17k falan kalemi 4k yani baya maliyetli oluyor

bende a16 var güzel cihaz ama geçenlerde son sürüme güncellenmiş kendi kendine biraz akıcılığı gitti büyük ihtimal senin alacağın tablette son sürüm gelecek 60 hz ve güncelleme binince felaket kötü oluyor abimde honor pad 10 var ekranı kocaman arada alıyorum bakıyorum şahane ya akıcılığı süper zaten kutuda kalemi klavyesi vs geliyor alacaksan onu alabilirsin kalemi bazı kişilerde sorun çıkarıyormuş honora yazınca sıfır yolluyorlar. ipadı alırsan eğer şuan 17k falan kalemi 4k yani baya maliyetli oluyor
Anladım hocam yorumun için teşekkür ederim. Kalemde ne tür sorunlar yaşanıyor? İpad i aklımdan çıkardım o zaman, samsung ve honora bakacağım v9 düşünüyorum honor tarafında ama pad10 nasıl cihaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

s10 fe plus al, powerbank niyetine bile gezdirirsin hocam
Hocam kullanıyor musunuz

sorun hocam cevaplayayim.
@Thee7
ben lükse düşkünüm tablet almışken bence yüksek nit oled ekranı olsun orta segment telefondan işlemcisi güçlü olsun falan istiyorum o yüzden s10 fe önermiyorum
s11 almayacaksan yapacak bir şey yok lenovo avantajlı duruyor ama kim bedavaya üretip ucuza satar ki onun da bir eksisi vardır nesnel incelemesini bul lenovonun yoksa riske girmezdim lenovo için

@Thee7
ben lükse düşkünüm tablet almışken bence yüksek nit oled ekranı olsun orta segment telefondan işlemcisi güçlü olsun falan istiyorum o yüzden s10 fe önermiyorum
s11 almayacaksan yapacak bir şey yok lenovo avantajlı duruyor ama kim bedavaya üretip ucuza satar ki onun da bir eksisi vardır nesnel incelemesini bul lenovonun yoksa riske girmezdim lenovo için
ustune 5 koy sunu al , 10 koy sunu al muhabbeti ipad pro 2tb m5 kitletir bize. arkadaşın istekleri belli.

s10fe+ bataryasiyla arkadasi 2-3 gun cok rahat goturur.

ustune 5 koy sunu al , 10 koy sunu al muhabbeti ipad pro 2tb m5 kitletir bize. arkadaşın istekleri belli.

s10fe+ bataryasiyla arkadasi 2-3 gun cok rahat goturur.
m5 almayak diye s11 öneriyom fazlası zarar xd
günlük kullanımda tepe nokta s11 bence şu an ipad pro m4 fazla pahalıya denk geliyor

sorun hocam cevaplayayim.
Hocam notları ve yazılımsal olarak cihaz nasıl? Samsung yazılımda iyi ama yine de cevap verirsen güzel olur.
Hoparlörleri nasıl video film izlerken güzel deneyim yaşatıyor mu? Şarjı ne kadar süre gidiyor ve ne kadar süre de şarj oluyor? Kalemi nasıl kaleminden memnun musun kalemde aşınma gibi durumlar oluyor mu? Kaleme zarar gelirse sıfır kalem satılıyor mu temin etmek mümkün mü? Kamera çok önemli değil ama iş görüyor mu ? Performansı nasıl bir de kısaca kendince özetlersen çok memnun kalırım teşekkür ederim

@Thee7
Hocam s11 bütçemi aşıyor bende s25 ultra var o yüzden dedim aslında o bütçeye çıkamıyorum. Bende almayı istiyorum ama maalesef çıkamıyorum o bütçeye. Lenovo dediğiniz gibi riskli biraz bu durumda honor nasıl olur sizce

m5 almayak diye s11 öneriyom fazlası zarar xd
günlük kullanımda tepe nokta s11 bence şu an ipad pro m4 fazla pahalıya denk geliyor
Hocam peki 128 gb biraz ucuz ya 256 yerine alsak sıkıntı olur mu

tablet dediğin en az 10k mah olacak, s11 plus çıkacak mi.
S11 e o fark değer değil mi hocam ama gerçekten bütçem yok o kadar

Anladım hocam yorumun için teşekkür ederim. Kalemde ne tür sorunlar yaşanıyor? İpad i aklımdan çıkardım o zaman, samsung ve honora bakacağım v9 düşünüyorum honor tarafında ama pad10 nasıl cihaz
Kaleminde şöyle bir sorun var kalemi tablete dokundurmadan yazıyor yani ekran ile kalem arasında boşluk var ama yazmaya başlıyor bunun kalem ayarlarında özelliği var kapat aç yapınca kalem buga giriyor birkaç güne düzeliyor kendi kendine ama honora yazınca direk yeni kalem yolluyorlar

herkeste bu sorun olmuyor tabii ki şans işi diyebilirim ve bizde bu şansızlardan biriydik yenisini yolladılar bu arada honorun kalemi tüy gibi bende apple pencil var sanki içinde taş var baya ağır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,446
Üyeler
189,085
Son üye
mertty1
Geri