Kendim b550m pro vdh kullanıyorum fakat aldıktan sonra bunun daha iyi olduğunu öğrendimB550 a pro
hangi markadan hocamB550 a pro
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kendim b550m pro vdh kullanıyorum fakat aldıktan sonra bunun daha iyi olduğunu öğrendim
hocam msı gaming b550 plus bundan daha iyi galiba fiyatıda aynı amaMSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe https://share.google/TejQXhOH0POUmlVll
Güzelmiş evet alinabilirhocam msı gaming b550 plus bundan daha iyi galiba fiyatıda aynı ama
BAŞKA ALNTERNATİF VARMI ACABAGüzelmiş evet alinabilir
Bütçe çıkarsa elbet vardır ama çok bir bilgim yok ddr4 olduğu için en ucuz b550yi almıştım benBAŞKA ALNTERNATİF VARMI ACABA
Anakartın nasıl bozuldu pekiArkadaşlar sistemimdeki msi b550 gaming plus bozulması üzerine yeni bir anakart önerisi alabilir miyim bütçe çok sorun değil am5 sistene geçmiyeceğim için sağlam olsun yeterli gen 4.0 ve 4 adet ram slotu olması gerekyior
bütçede sorun yokda işte başka alternatif varmıydı merak ettimBütçe çıkarsa elbet vardır ama çok bir bilgim yok ddr4 olduğu için en ucuz b550yi almıştım ben
wifili versiyonu varmıdır acabaaynı anakarttan alabilrsiniz
tam olarak bilmiyorum birden gittiAnakartın nasıl bozuldu peki