RazerSever
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Dış mekan Wi-Fi kamera olarak baktığınızda; bence içlerinde AI algılama özelliğini, uygulama arayüzünü ve bulut hizmeti satın almadan da size en iyi hizmeti sunan marka budur. Kendim C520WS 2K modelini kullanıyorum, şu an gayet memnunum. Kamerada mikrofon, hoparlör, alarm, Gizlilik modu aklınıza gelen gelmeyen her özellik var cidden çizgi belirleyin geçince alarm çalsın falan anlat anlat bitmez. C530WS modelinde 2K yerine 3K çözünürlük olduğu için satın aldım ve sizlerle de paylaşmak istedim.
Aylardır takip ediyorum; fiyatı 3.600, 4.000 ve 4.500 TL aralığında dalgalanıyor, Akakçe’den de kontrol edebilirsiniz. Eğer geniş bir alanı kaydedecekseniz ve bütçeniz varsa C510 ve C520WS modelleri yerine kesinlikle alabilirsiniz.
Ayrıca Teknosa TeknoClub’a yeni üye oluyorsanız; web’de 100 TL, mobilde 200 TL indirim veriyor ve fiyat 2.919 TL’ye denk geliyor. 2 taksit seçeneği de var.
Daha iyi bir seçenek var mı sizce? İlgili arkadaşlarla tartışmak isterim.
Aylardır takip ediyorum; fiyatı 3.600, 4.000 ve 4.500 TL aralığında dalgalanıyor, Akakçe’den de kontrol edebilirsiniz. Eğer geniş bir alanı kaydedecekseniz ve bütçeniz varsa C510 ve C520WS modelleri yerine kesinlikle alabilirsiniz.
Ayrıca Teknosa TeknoClub’a yeni üye oluyorsanız; web’de 100 TL, mobilde 200 TL indirim veriyor ve fiyat 2.919 TL’ye denk geliyor. 2 taksit seçeneği de var.
Daha iyi bir seçenek var mı sizce? İlgili arkadaşlarla tartışmak isterim.
Son düzenleme: