🔥İndirim TP-Link Tapo C530WS 3K 5MP Güvenlik Kamerası 3.119 TL. Kampanya ile 2.919 TL

Reaksiyon skoru
8
Dış mekan Wi-Fi kamera olarak baktığınızda; bence içlerinde AI algılama özelliğini, uygulama arayüzünü ve bulut hizmeti satın almadan da size en iyi hizmeti sunan marka budur. Kendim C520WS 2K modelini kullanıyorum, şu an gayet memnunum. Kamerada mikrofon, hoparlör, alarm, Gizlilik modu aklınıza gelen gelmeyen her özellik var cidden çizgi belirleyin geçince alarm çalsın falan anlat anlat bitmez. C530WS modelinde 2K yerine 3K çözünürlük olduğu için satın aldım ve sizlerle de paylaşmak istedim.

Aylardır takip ediyorum; fiyatı 3.600, 4.000 ve 4.500 TL aralığında dalgalanıyor, Akakçe’den de kontrol edebilirsiniz. Eğer geniş bir alanı kaydedecekseniz ve bütçeniz varsa C510 ve C520WS modelleri yerine kesinlikle alabilirsiniz.

Ayrıca Teknosa TeknoClub’a yeni üye oluyorsanız; web’de 100 TL, mobilde 200 TL indirim veriyor ve fiyat 2.919 TL’ye denk geliyor. 2 taksit seçeneği de var.

Daha iyi bir seçenek var mı sizce? İlgili arkadaşlarla tartışmak isterim.

Son düzenleme:
Benim de bu konuda yardıma ihtiyacım var bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Geniş bir alan için prize ihtiyaç olmadan müstakil bir evin köşesine(karşıya,sağa ve sola bakmalı) takmayı düşünüyorum etraf karanlık geçen insanları görmek için. Yani başlıca özellikleri kabloyla uğraşmamak için wifi özellikli, solarlı, insan algılamalı olmalı. Donmamalı kablosuz olduğu için uzaktan siren miren tadından yenmez güzel çalışsa. Şuna baktım ama yoruma açığım

Son düzenleme:
Bende benzer bir çözüm arıyorum hatta bullet şeklinde olanlar evet PTZ sistemi yok ancak dahili batarya ve solar panel ile şarj oluyor olması da o kısımda cazip oluyor.

Bende solar panel dahil olan bulletları takip ediyorum düşmedi bir türlü meret.

Eğer gözetleyeceğiniz yer önemli ise karşılıklı 2 kamera olmalı ve birbirlerini korumalıdır. Yoksa bir anlamı olmaz, arkadan yanaşıp kamerayı indirirler.

Benim de bu konuda yardıma ihtiyacım var bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Geniş bir alan için prize ihtiyaç olmadan müstakil bir evin köşesine(karşıya,sağa ve sola bakmalı) takmayı düşünüyorum etraf karanlık geçen insanları görmek için. Yani başlıca özellikleri kabloyla uğraşmamak için wifi özellikli, solarlı, insan algılamalı olmalı. Donmamalı kablosuz olduğu için. Şuna baktım ama yoruma açığım

Hocam imou cell pt 4g kit bakın yazılımı güzel kaliteli ürün dahua markasina ait parakende cihazları

Hocam imou cell pt 4g kit bakın yazılımı güzel kaliteli ürün dahua markasina ait parakende cihazları
Hocam 3 kameralı değil ama bu. Evin tam köşesine koyacağım o yüzden terminatör gibi olanlardan alayım diyorum sağ sol ve karşı için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer gözetleyeceğiniz yer önemli ise karşılıklı 2 kamera olmalı ve birbirlerini korumalıdır. Yoksa bir anlamı olmaz, arkadan yanaşıp kamerayı indirirler.
İki katlı hocam müstakil ev. İkinci kat hizasına takacağım yukarda kalcak yani. Evin modeminden de kablosuz internete bağlarım diye düşündüm ama

Hocam 3 kameralı değil ama bu. Evin tam köşesine koyacağım o yüzden terminatör gibi olanlardan alayım diyorum sağ sol ve karşı için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İki katlı hocam müstakil ev. İkinci kat hizasına takacağım yukarda kalcak yani. Evin modeminden de kablosuz internete bağlarım diye düşündüm ama

Bunlardan ilk ikisi ayni hocam biri 3mp diğeri 5mp 3. Olan 2x3mp ürün

Bunlardan ilk ikisi ayni hocam biri 3mp diğeri 5mp 3. Olan 2x3mp ürün
Yani sen diyorsunki 3 tane kamera al. Olablir mantıklı ama kablo takamayacağım solarlı olmasını istiyordum

Benim montelediğim yerler 90 derece köşe olan yerler yandan yanaşma olayı imkansız yani gelebileceğin her yerde görüntü var. Ayrıca maske takınca da iş iptal oluyor yani kameranın amacı da biraz caydırıcılık yani alarm falan çalsa tamam maksimum yapacağı o. Kurşun sıkmadığı sürece %100 koruyamaz zaten.

Yani sen diyorsunki 3 tane kamera al. Olablir mantıklı ama kablo takamayacağım solarlı

Yani sen diyorsunki 3 tane kamera al. Olablir mantıklı ama kablo takamayacağım solarlı olmasını istiyordum
Bu üçünden 1 ürün seçip kullanman mantıklı elektriğin İnterneti olmasa solar veya 4g ürün bak derim ama marka ürünler tercih etmede fayda var, hafıza kartı alıp kullanırsın ileride kayıt cihazında bağlayabilirsin, başka marka üründe onvif desteği yoksa nvr bağlantısı yapamazsın

dış mekanda 4 adet c320ws cihaz kullanıyorum. Bir elektronikten bu kadar memnun olduğumu başka bir cihazda hatırlamıyorum. Konudaki gibi pan tilt cihaz arıyorsanız c510 da olabilir neredeyse yarı fiyatına 2k çözünürlüklüsü. Çok fazla model var uygun olanları değerlendirmek lazım gece görüşü çözünürlüğü vs değişiyor farklı modellerde.
Wifi çekiyorsa bir şekilde 220v kablo çekip besle kamerayı sonra internet olan her yerden anlık izle. local ip atayıp aynı ağdan izlemede yapabilirsin. nvr gibi local kayıt tutmak isteyen için ağa bağlı bir bilgisayardan program ile halledilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,117
Üyeler
189,970
Son üye
ahk4434
Geri