Direksiyon seti önerisi?

sene 2026 hala rampage ve g29 direksiyon setleri konuşuluyor.. yok abi gelişmeye kapalıyız ya hatta g923 vs g29 videolari izleyelim youtubedan tam olsun.

Yahu hep aynı klişe cevaplar. Hevesmiş... Gidip fazla para vermemeyim diyerek dişli, yaylı modeller alıyorsunuz sonra heves olduğunu düşünüyorsunuz. Alakası yok. Adam gibi bir Direct Drive alırsanız PC'yi başka oyun oynamak için kullanmıyorsunuz bir süre sonra. 3 aydır Direksiyonu yerinden kaldırmadım. Başka oyunlara giresim gelmiyor. Bu tamamen kullandığınız direksiyon seti ile alakalı.
Bu yorum pekte tutarlı değil hocam ya, arkadaşın dediğinde pek yanlış bir şey yok ilk direksiyon olarak kesinlikle aşırı pahalı bir ürün alınmaması gerektiğini düşünüyorum %90 kitle söylendiği gibi satışa koyuyuor 2ay sonra. 15k yı geçmeyecek şekilde her ürün alınabilir.

Bu yorum pekte tutarlı değil hocam ya, arkadaşın dediğinde pek yanlış bir şey yok ilk direksiyon olarak kesinlikle aşırı pahalı bir ürün alınmaması gerektiğini düşünüyorum %90 kitle söylendiği gibi satışa koyuyuor 2ay sonra. 15k yı geçmeyecek şekilde her ürün alınabilir.
v10 pro 15k kardeşim

Yahu hep aynı klişe cevaplar. Hevesmiş... Gidip fazla para vermemeyim diyerek dişli, yaylı modeller alıyorsunuz sonra heves olduğunu düşünüyorsunuz. Alakası yok. Adam gibi bir Direct Drive alırsanız PC'yi başka oyun oynamak için kullanmıyorsunuz bir süre sonra. 3 aydır Direksiyonu yerinden kaldırmadım. Başka oyunlara giresim gelmiyor. Bu tamamen kullandığınız direksiyon seti ile alakalı.
Çok haklısınız hocam 3 kere logitech direksiyon alıp sattım g29 g920 ve g923 en sonunda paraya kıyıp Moza aldım ve aşırı memnunum. Dişli direksiyonlar çocuk oyuncağıdır benim görüşüm. Ama yok kardeşim ben bütçemi oraya çıkartamam diyenlere öecbur başlangıç olarak ya 2. DD yada en kötü ihtimalle kayışlı sistem önermek daha mantıklı fakat kayışlı sistemlerde DD sistemlerle neredeyse aynı fiyat olduğu için önermem. Logitech 2. Elde en fazla 5 ila 7k arasında satın alınabilecek bir başlangıç direksiyonudur. Keyif almak istiyorsanız ve bozulmasını istemiyorsanız sağlamlık arıyorsanız DirectSrive sistemler bu işin zirvesidir.

malzeme kalitesi nasıl peki güzelmi logitechle farkı varmıdır o ürünün
kanka şöyle diyim logitechi yerden yere vurur yani, pxn çok iyi diye değil logitech çok kötü diye. logitech ve kalite kelimelerini yan yana getirmek yanlış baya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1771702047882.webp

üstüne alınma ama

millet oyun sesinden onu duymadığı için wow man its amazing stuff ayağı yapıyor millet. direksiyon denilince g29 mu diyoruz artık. sene 2015 ets2de mercedes lisansi yok tabi o zamanlar majestic diyoruz 🤣
I mean your right at some point but you know, Its not always oyun sesi, sometimes Its the direksiyon hissiyatı

malzeme kalitesi nasıl peki güzelmi logitechle farkı varmıdır o ürünün
Alan arkadaşlar bu kadar kaliteli olacağını beklemiyordum diyorlar varın siz düşünün 😅 Hani öyle ultra Süper kaliteli değil tabii ki ama Logitech 15k'ya Direct Drive motorunu vermez sana...

kanka şöyle diyim logitechi yerden yere vurur yani, pxn çok iyi diye değil logitech çok kötü diye. logitech ve kalite kelimelerini yan yana getirmek yanlış baya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

üstüne alınma ama
yok hocam alınmam ben öyle pek kullanan ya da kendi ürününü vatanı savunur gibi savunan birisi değilim zamanında çok ürün denedim kurulum kolaylığı için logitech kullanıyordum öyle kaldı şuan kullanmıyorum ztn. ama böyle full deri ve kemikli kalın direksiyon kullanabiliyorum onun dışında elimde kötü his bırakıyor, t300, r5 falan sevmedim hiç lastik gibiydi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,811
Üyeler
189,163
Son üye
ApeiroN_
Geri