1500tl civarına oyuncu kulaklığı tavsiyesi

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
750
Bütçe
1500
Merhaba,
1.5k civarına mümkünse 7.1, kaliteli mic'li bir kulaklık arıyorum. oyun için daha çok kullanılacak. müzik performansı da kötü olmasın.

örneğin bunu buldum bu nasıldır? farklı önerilere de açığım.

Param olsa da ben alsam. :D
kulakta ağrı yapıyor mu hocam 2-3 saat çıkarmasam mesela,

ek olarak havitin mouse'unu aldım ikinci günden çift tıklama sorunu var havitten soğudum ya

ek olarak havitin mouse'unu aldım ikinci günden çift tıklama sorunu var havitten soğudum ya
Kulağının yapısına göre değişir ama ağrı yapmıyor benim için. 2-3 saat değil 12 saat taktığımda bile sorun yok.
Mouse olayını hiç bilmiyorum. Yorum yapmam doğru olmaz. Belki de şansına öyle denk gelmiş olabilir. Garanti y da iade ile sorununu çözmeye çalışabilirsin. Hayırlısı olsun senin için.

Havit kulaklık tarafında 2-3 modelinde hiç sorun yaşamazsın. H2002P kulak pedleri oynar ve ped bayağı rahat ağrı yapmıyor.

Havit'den klavye, kulaklık ve hoparlör aldım hepsinden memnunum. Ama fare almam, orada daha iyi Çinli markalar var. Bir de çok giriş seviyesi ₺1000 altı farelerden pek hayır beklemeyin.

Tam tersi attığın Monster o kulak kısmı hareket etmiyor, Havit'in H2040D diye ₺400 sattığı kulaklık ile benzer omurga. Monster genel olarak fason üretim ürün ürettiren ve bunu kazık fiyattan satan bir firma uzak durun. Monster'dan dizüstü alınabilir veya mouse pad, diğer ürünlerde bence kötü.

Havit kulaklık tarafında 2-3 modelinde hiç sorun yaşamazsın. H2002P kulak pedleri oynar ve ped bayağı rahat ağrı yapmıyor.

Havit'den klavye, kulaklık ve hoparlör aldım hepsinden memnunum. Ama fare almam, orada daha iyi Çinli markalar var. Bir de çok giriş seviyesi ₺1000 altı farelerden pek hayır beklemeyin.

Tam tersi attığın Monster o kulak kısmı hareket etmiyor, Havit'in H2040D diye ₺400 sattığı kulaklık ile benzer omurga. Monster genel olarak fason üretim ürün ürettiren ve bunu kazık fiyattan satan bir firma uzak durun. Monster'dan dizüstü alınabilir veya mouse pad, diğer ürünlerde bence kötü.
sen de h2002p öneriyorsun o halde bir bakayım ona ben

sen de h2002p öneriyorsun o halde bir bakayım ona ben
Pişman olmazsınız, şu an ₺1500 altında tek alınabilecek USB (ses kartı olan) kulaklık.

Şu konuyu da bırakayım. Sürücü ve videoda ayar önerisi var.

Havit aldım, ürünün sesi çok iyiydi ama pedleri kulağıma oturmadı ve ağrı yaptı,hiç kullanamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,642
Üyeler
189,890
Son üye
Sorunum Var
Geri