Hocam 1x16gb 6000mhz Cl30 ram darboğaz yapar mı?Yapmaz.
Yapmaz ancak çift kanal her zaman daha iyidir. Otoban gibi düşün. Daha geniş yol, aynı anda daha fazla araç.Hocam 1x16gb 6000mhz Cl30 ram darboğaz yapar mı?
7500F işlemci 2560x1440 çözünürlükte 9070XT ekran kartına darboğaz yapar mı? FPS oyunları değil tek kişilik oyunlar ve açık dünya oyunlarında.
Hocam yapay zeka Ramin 16gb olduğu için ekran kartının %15 kadarını kullanamazsin dedi. Bana ekran kartını kisitlamasin yeter. Zaten birkaç sene sonra işlemciyi de Rami de yükseltebilirim.Yapmaz ancak çift kanal her zaman daha iyidir. Otoban gibi düşün. Daha geniş yol, aynı anda daha fazla araç.
Hocam yapay zeka ramin 16gb olduğu için ekran kartının %15 kadarını kullanamazsin dedi. Bana ekran kartını kisitlamasin yeter. Zaten birkaç sene sonra işlemciyi de rami de yükseltebilirim.yapmaz king kullanıyorum
bos sıkmısHocam yapay zeka ramin 16gb olduğu için ekran kartının %15 kadarını kullanamazsin dedi. Bana ekran kartını kisitlamasin yeter. Zaten birkaç sene sonra işlemciyi de rami de yükseltebilirim.
Yapay zeka yanlış bilgi verebiliyor. Bu da yanlış bir bilgi.Hocam yapay zeka Ramin 16gb olduğu için ekran kartının %15 kadarını kullanamazsin dedi. Bana ekran kartını kisitlamasin yeter. Zaten birkaç sene sonra işlemciyi de Rami de yükseltebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam yapay zeka ramin 16gb olduğu için ekran kartının %15 kadarını kullanamazsin dedi. Bana ekran kartını kisitlamasin yeter. Zaten birkaç sene sonra işlemciyi de rami de yükseltebilirim.
2K için ram uygulaması kullanmanızı öneririm ISLC kurabilirsiniz raminizin tıkandığı sıralarda bu yardımcı olur 2K daHocam 1x16gb 6000mhz Cl30 ram darboğaz yapar mı?