7500F işlemci 2560x1440 çözünürlükte 9070XT ekran kartına darboğaz yapar mı?

qksthere

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
73
7500F işlemci 2560x1440 çözünürlükte 9070XT ekran kartına darboğaz yapar mı? FPS oyunları değil tek kişilik oyunlar ve açık dünya oyunlarında.

Yapmaz ancak çift kanal her zaman daha iyidir. Otoban gibi düşün. Daha geniş yol, aynı anda daha fazla araç.
Hocam yapay zeka Ramin 16gb olduğu için ekran kartının %15 kadarını kullanamazsin dedi. Bana ekran kartını kisitlamasin yeter. Zaten birkaç sene sonra işlemciyi de Rami de yükseltebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yapmaz king kullanıyorum
Hocam yapay zeka ramin 16gb olduğu için ekran kartının %15 kadarını kullanamazsin dedi. Bana ekran kartını kisitlamasin yeter. Zaten birkaç sene sonra işlemciyi de rami de yükseltebilirim.

üzmez

Hocam yapay zeka Ramin 16gb olduğu için ekran kartının %15 kadarını kullanamazsin dedi. Bana ekran kartını kisitlamasin yeter. Zaten birkaç sene sonra işlemciyi de Rami de yükseltebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yapay zeka ramin 16gb olduğu için ekran kartının %15 kadarını kullanamazsin dedi. Bana ekran kartını kisitlamasin yeter. Zaten birkaç sene sonra işlemciyi de rami de yükseltebilirim.
Yapay zeka yanlış bilgi verebiliyor. Bu da yanlış bir bilgi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,303
Üyeler
189,248
Son üye
onlhx
Geri