RX 9070 XT Pure vs RX 9070 XT Nitro+

Hocam bu mini kasa sanki kendi markasindaki sıvı soğutma ile uyumlu gibi geldi bana o konu hakkında bilginiz varmi 4 5 civarına bi sıvı soğutma ile uyumlu olur mu
Bir bilgim yok maalesef ben TRYX Panorama 360 düşünüyorum sistemime
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kasa sıvı soğutma ram ve ssd linkleri atabilir misin sana zahmet
Ya birde hocalarım 36k ekran kartının olduğu sistem için bu çok mu lüks kaçıyor sizce 130k maliyete 5080 bile toplanır gibi sanki kafam çok karıştı fiyatlar normal mi yoksa dediğim gibi lüks mu kaçıyor
Hocam senin sistem güzel duruyor baya linkleri atarsan sevinirim belki sağdan soldan biraz maliyeti dusurebilirim
Toplayacam sistem bu

Valla benim sistem de beyaz ama ekran kartını sırf ptm7950 termal ped teknolojisi var diye nitro+ aldım mükemmel bir makine undervolt attım nebi akgünün rehberden fanlar 700rpm de oyun oynuyorum o derece ısınmıyor :D
Özel beyaz project zero istediğim içinde nitro+ seçtim tabi ki kablo gorunmuyor diye beyaz sistemde bu şekilde duruyor fikir olur belki sana
Beyaz kombo yapmak istiyorum oyuzden pure alıyorum

Son düzenleme:

Toplayacam sistem bu

Zevkler renkler tartışılmaz orta bir kart pure de iyidir

Toplayacam sistem bu

Hocam rami degismissiniz attığınız cl 30 yerine 32 ama iyi bir indirimi var bende onu almayı dusunuyorum şuan

Arkadaş 6400 MHz olanı önermişti hocam o yüzden 32 seçtim onun dışında sistem sağlam
Anladım hocam ben 23 e görünce direkt aldım zaten diğeri 27 28 bandında bütçeden düşmüş oldum en azından
Hocam kasanın fanları ile ilgili ne düşünüyorsunuz fanli modeli mi yoksa fansız mi alacaksınız fansız modeli düşünüyorsanız ayrıyetten fan olarak ne düşündünüz

Anladım hocam ben 23 e görünce direkt aldım zaten diğeri 27 28 bandında bütçeden düşmüş oldum en azından
Hocam kasanın fanları ile ilgili ne düşünüyorsunuz fanli modeli mi yoksa fansız mi alacaksınız fansız modeli düşünüyorsanız ayrıyetten fan olarak ne düşündünüz
Hocam bu lian li Kasaya en uygun olduğunu düşündüğüm fanlar bu 5 reverse, 1 tane düz https://www.akakce.com/kasa-fani/en...-3x120-mm-3-lu-argb-pwm-fiyati,399957393.html . VEYA lcd halide var

Valla benim sistem de beyaz ama ekran kartını sırf ptm7950 termal ped teknolojisi var diye nitro+ aldım mükemmel bir makine undervolt attım nebi akgünün rehberden fanlar 700rpm de oyun oynuyorum o derece ısınmıyor :D
Özel beyaz project zero istediğim içinde nitro+ seçtim tabi ki kablo gorunmuyor diye beyaz sistemde bu şekilde duruyor fikir olur belki sana
boşta sıcaklıklar nasıl acaba kartınızın.Benim kasadan mı bilmiyorum ama boşta bu şekilde 54 56 arası
aslında kasa değişmeyi düşünüyorum Lian Li Vector V100R veya MSI MAG Pano 100R PZ var aklımda.

1771770478211.webp

asasa222.webp

boşta sıcaklıklar nasıl acaba kartınızın.Benim kasadan mı bilmiyorum ama boşta bu şekilde 54 56 arası
aslında kasa değişmeyi düşünüyorum Lian Li Vector V100R veya MSI MAG Pano 100R PZ var aklımda.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Benim boşta 40 42 de geziyor hocam fanların cfm değerinden olabilir ayrıca anakart güç kabloları arkada olduğu bir tık serin oluyor olabilir. Benim kart oyunda 55 leri görüyor çünkü

Hocam bu zaten lian li modeli birebir uyumlu olur muhtemelen ama çok pahalı açıkçası 3 fan 5k birde fansiz model alsak bi 2 li daha almak lazım en az
Daha ucuzları vardır da hocam ben dizmişken hakkını vereyim diyorum 3 5 zorlayıp daha fazla vereyim beni yıllarca götürsün taraftarıyım

Benim boşta 40 42 de geziyor hocam fanların cfm değerinden olabilir ayrıca anakart güç kabloları arkada olduğu bir tık serin oluyor olabilir. Benim kart oyunda 55 leri görüyor çünkü
kasa MSI MAG Pano 100R PZ mı ?

Bu da benim beyaz sistem kasam. Parça parça indirim kovalaya kovalaya yaklaşık 6-7 ayda topladım :)

20260209_204803.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,825
Üyeler
191,174
Son üye
oguzcnzngn
Geri