zetas13
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir bilgim yok maalesef ben TRYX Panorama 360 düşünüyorum sistemimeHocam bu mini kasa sanki kendi markasindaki sıvı soğutma ile uyumlu gibi geldi bana o konu hakkında bilginiz varmi 4 5 civarına bi sıvı soğutma ile uyumlu olur mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam kasa sıvı soğutma ram ve ssd linkleri atabilir misin sana zahmet
Ya birde hocalarım 36k ekran kartının olduğu sistem için bu çok mu lüks kaçıyor sizce 130k maliyete 5080 bile toplanır gibi sanki kafam çok karıştı fiyatlar normal mi yoksa dediğim gibi lüks mu kaçıyor
Hocam senin sistem güzel duruyor baya linkleri atarsan sevinirim belki sağdan soldan biraz maliyeti dusurebilirim
Toplayacam sistem buİŞLEMCI
GPU
Anakart
Ram![]()
GIGABYTE X870E AORUS ELITE WIFI7 ICE 8200MHz(OC)DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP ATX Anakart | ITOPYA
GIGABYTE X870E AORUS ELITE WIFI7 ICE 8200MHz(OC)DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP ATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile X870E A ELTWF7ICE ITOPYA'dawww.itopya.com
Ssd
Kasa
Psu
1ST PLAYER NGDP 850W 80+ GOLD ATX3.1/PCle 5.1 JAPON KAPASİTÖR FULL MODÜLER APFC 10 YIL GARANTİLİ BEYAZ GÜÇ KAYNAĞI
NGDP-GLD-850-WH - 1ST PLAYER NGDP 850W 80+ GOLD ATX3.1/PCle 5.1 JAPON KAPASİTÖR FULL MODÜLER APFC 10 YIL GARANTİLİ BEYAZ GÜÇ KAYNAĞIpckolik.com.tr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Beyaz kombo yapmak istiyorum oyuzden pure alıyorumValla benim sistem de beyaz ama ekran kartını sırf ptm7950 termal ped teknolojisi var diye nitro+ aldım mükemmel bir makine undervolt attım nebi akgünün rehberden fanlar 700rpm de oyun oynuyorum o derece ısınmıyor
Özel beyaz project zero istediğim içinde nitro+ seçtim tabi ki kablo gorunmuyor diye beyaz sistemde bu şekilde duruyor fikir olur belki sana
Son düzenleme: