❌İndirim Bitti! 150 GR Tuğba Kuruyemiş Bol Antep Fıstıklı-Bol Bademli Lokum 80 TL

Takip ettiğim bir ürün değil. Sadece biriken hepsiparalarım için ucuz bir ürün ararken rastladım. Akakçe üzerindeki fiyat geçmişine göre daha önce hiç bu fiyata inmemiş gözüküyor. Akakçe yakalayamamış ancak bu fiyata düştüğü olmuş ve forumda konusu açılmış. Ancak yine de birikmiş Hepsiparaları kullanmak için güzel bir ürün bence. Ürün yorumlarına bakılırsa yanında ufak tefek hediyeler de geliyormuş.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Olm diyetteyiz ya diyetisyenim görse kovalar.
Vebaline sen giriyorsan alıyorum?

Ben de bunu aldım lavilerden gelen hepsiparalarla 3 gün önce

bende fiyatı uygun diye almıstım ama asla lezzetli degil şeker baslmış bir ürün, ici falanda bademli degil kenarlarında 3-5 parca badem vardı
90liradan almısım

Pek tavsiye etmiyorum. Tugba kuruyemiş sürekli alışveriş yaptigim yer diğer ürünleri ile alakası yok bu ürünün.
Kalitesi çok düşük boğazı yakıyor acayip bir tat bırakıyor. Gecen yine 80₺ düşünce almıştım daha almam.

Takip ettiğim bir ürün değil. Sadece biriken hepsiparalarım için ucuz bir ürün ararken rastladım. Akakçe üzerindeki fiyat geçmişine göre daha önce hiç bu fiyata inmemiş gözüküyor. Akakçe yakalayamamış ancak bu fiyata düştüğü olmuş ve forumda konusu açılmış. Ancak yine de birikmiş Hepsiparaları kullanmak için güzel bir ürün bence. Ürün yorumlarına bakılırsa yanında ufak tefek hediyeler de geliyormuş.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bende takip ediyordum yarıya inmiş neredeyse fiyatı 2 tane aldım teşekkürler

Tadı berbat iki çeşidi vardı önceden almıştım ikisinden de birer tane aldım bir daha da yememeye tövbe ettim, kendisine saygısı olan insan küp şeker yer bunu yemez

Hepsiburada'daki yorum ortalaması çok iyi gözüküyor. Seven seviyor sevmeyen de nefret ediyor gibi. Tadını merak ettim gelsin de bi bakalım nasılmış. :kizginpeepo:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Yıl bilmem kaç, abim ozamanlar ünivesite öğrencisi, aydın adnan menderes üniversitesinde okuyor. Uniden dönerken tugba kuruyemisten, kuruyemis almis da gelmisti. Ustunden belki 16-17 sene gecmis, hala unutmamişim, gercekten lezzetliydi. Ismini gorunce "lan acaba ayni mağaza mı?" derken, konumuna hb den baktim, aydın yazıyor. 😄😄

Geri