7500f + rx 9060xt bol taksitli sistem

Halifax

80+
Reaksiyon skoru
31
Selamlar, almayı düşündüğüm sistemin son halini sizinle paylaşıyorum.
Sizlerden ricam en azından 6 taksite sahip daha iyi ve bu parçaların fiyat aralığına sahip satışta başka bir parça var mı diye söylemeniz. Özellikle araştırmanızı isteyemem. Aklınızda olan bişey olursa yazmanız yeterli. İlk defa parça parça sistem toplayacağım için kafam karışıyor.

Samsung evo 990 1tb 8699

Crucial pro 16gm ddr5 1199TL

7500f 7065TL

Msi A620m 3696TL

Sapphirre 9060xt 19 bin TL 9 TAKSİT

51384TL YAPIYOR.
750w psu sahip bir kasa ve işlemci için soğutucu eksik olan bileşenler.
750w kasa istememin sebebi ileride ekran kartı yükseltilirse, watt değeri benim için sorun olmaması için.
Başka kasa bulamazsam bunu alacağım;

İşlemci fanlarına dair bir bilgim yok. 7500f için ne yeterli gelirse o olur. Vade farksız bol taksitli olursa tadından yenmez. Kasa içinde en azından 3 taksit olması önemli.

Araştırmalarıma göre Yukarıda sizinle paylaştığım linklerdeki her şey vade farksız 6 taksit. Yalnızca ekran kartı 9 taksit. Bu parçaların fiyatları diğer pazar yerlerinde +-10 oynamakta.
Fazladan verilen parayı amazona veriyorum gibi düşünüyorum. Taksit isteyenler için alternatif olabilir. Amazon, bu zaman kadar ki hiçbir alışverişte çözülemeyen sorun olmadığını bana kanıtladı.

Son düzenleme:
Cok pahalı geldi bana
Hocam ilk bakışta öyle görünüyor. Fakat dediğim gibi parçaları tek tek arayıp, farklı pazar yerlerindenki fiyatlarına baktığımda yalnızca 100-200 lira gibi farklar mevcut.
Mesela 7500f'e en ucuz satılan başka bir yerde 6900e satıyor ki 3 taksit var sadece.
Ya da samsung m2.ssd özellikle samsung almak istiyorum çünkü diğer birçok m2ssdler ilk yil içinde bana çok sorun yarattı. Daha ucuza samsung 990 evo 1tb var mi ?

Çok pahalımı? :) gayet uygun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

maximum karta 6 taksit yok tabii ona da bakıyorum

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

maximum karta 6 taksit yok tabii ona da bakıyorum
hocan ram kötü. ssd düşük yani 45k olması gayet normal attığınız bu sistemde birde tam cl 38 ee yuhh yani

İdefix arama yerine gamers arena yazın ilgili sayfa çıkacak karşınıza. Sistem hazır toplanmış şekilde elinize ulaşacak ayrı olarak bios tüm ayarları oyunlar için en üst düzeyde ayarlanmış olacak + içinde windows 11 yüklü ama lisansız oyunlar için ayarları yapılmış şekilde gelecek. Yanında mouse ve wifi dongle hediye ürünün sayfasında altta sepete birlikte var ekleyin ve sepete gidin fiyatın 57bin olduğunu göreceksiniz

İdefix arama yerine gamers arena yazın ilgili sayfa çıkacak karşınıza. Sistem hazır toplanmış şekilde elinize ulaşacak ayrı olarak bios tüm ayarları oyunlar için en üst düzeyde ayarlanmış olacak + içinde windows 11 yüklü ama lisansız oyunlar için ayarları yapılmış şekilde gelecek. Yanında mouse ve wifi dongle hediye ürünün sayfasında altta sepete birlikte var ekleyin ve sepete gidin fiyatın 57bin olduğunu göreceksiniz
Baktım. Ne yazık ki onlarda maximuma 6 taksit yok...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,789
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri