🔥İndirim Samsung Odyssey G8 G81SF 27" OLED 4K 240 Hz 34.199TL(Amazon Depo)

Eski monitörümdür. Mat ekran ben sevmesem bana fark etmez diyen için iyi fiyat. Hem de yeni gibi diyor.

Suxuf dahili uygulamalı diye biliyorum
Netflix Amazon vb.
Geçen seneki öğrenci indiriminde 32 olanı 30k idi

Yeni modelde (G81sf) tizen işletim sistemi yok, kaldırıldı.
Keşke kalmasaydi ya. O kadar para veriyoz Netflix vs olması iyi olurdu PC yıl yormadan kullanmalik.
İlla Android box alıp takmak lazım.

Keşke kalmasaydi ya. O kadar para veriyoz Netflix vs olması iyi olurdu PC yıl yormadan kullanmalik.
İlla Android box alıp takmak lazım.
Reklam ve paralı olması kötüydü zaten boş ver. Android box candır.

Sen FO32U2 almıştın sanki hocam. Niye iade ettiniz?
Yok hocam MO27Q28G 2K 280 Tandem WOLED aldım. İade etmedim edicem yani yazı kalitesi ve özellikle söyliyim grilerde değil karanlık temalarda aşırı bariz çizgiler ki bu çizgiler bir de beyazımsı duruyor mesela katlanılmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet Gigabyte tandem woled
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kameradan böyle görünüyor heralde, yoksa çekilmez aga bu çirkinliğe bak
Kameraya aldanma ışıklar kapalıyken çok net böyle görüyorum.

Hocam konuya atlar gibi olucam ben de fo32u2 aldım da bazı gri-siyaha yakın renklerde flicker yapıyor freesync ile bu problemi sizde yaşadınız mı
VRR flicker oled de kronik denecek kadar yaygın bir sorun.

Hocam konuya atlar gibi olucam ben de fo32u2 aldım da bazı gri-siyaha yakın renklerde flicker yapıyor freesync ile bu problemi sizde yaşadınız mı
evet, samsung g6'da da olmuştu bende aynısı. hatta freesync açıkken benim fare bazen 60 hz gibi hareket ediyordu samsungda, bunda da öyle. heralade bir ayarı var ama çok üzerine düşmedim kapalı kullanıyom ben. ha grilerde titremeyle henüz karşılaşmadım fo32u2 de freesync kapalı kullandığım için sanırım.

monitör ayarlarında vrr control diye ayarı olabiliyor biraz gecikme katıyor ama vrr flicker gidiyor
gecikmesi sadece cs valo gibi fps oyunlarında çok fark ediliyor diğerlerinde bazen açık unutuyorum fark etmiyorum

Yakın zamanda WOLED'e bulaşma planım yok. Şuan ikincil olarak aldığım BenQ 2K 200 Hz yanına 4K 180 hz falan alıp ikinci elden biraz daha iyileşmesini beklicem galiba oledlerin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,272
Üyeler
189,241
Son üye
tarıkeren
Geri