- Bütçe
- 3500
Donanımlarım;
R7 5700x
Rx 9060xt 16gb
8x2 3200mhz ram
Şuan işlemcininüzerinde zamanında donanım arşivinden görüp 200 TL'ye aldığım SNOWMAN M200 var Termal Grizlly Krynout ile kullanıyorum.
Aslında sıcaklıklarım aman aman kötü değil ama değiştirmek istiyorum. İleriye dönük bi soğutucu almak istiyorum.
Şunlar arasında kaldım;
Bütçeyse bunları alabilecek kadar var
Siz olsanız hangisini neden alırdınız.
Bu fiyatlara hem görsel hem performans olarak daha iyi önerileriniz varsa açığım.
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
R7 5700x
Rx 9060xt 16gb
8x2 3200mhz ram
Şuan işlemcininüzerinde zamanında donanım arşivinden görüp 200 TL'ye aldığım SNOWMAN M200 var Termal Grizlly Krynout ile kullanıyorum.
Aslında sıcaklıklarım aman aman kötü değil ama değiştirmek istiyorum. İleriye dönük bi soğutucu almak istiyorum.
Şunlar arasında kaldım;
Bütçeyse bunları alabilecek kadar var
Siz olsanız hangisini neden alırdınız.
Bu fiyatlara hem görsel hem performans olarak daha iyi önerileriniz varsa açığım.
Thermalright Peerless Assassin Hava Soğutucu
6 × 6mm U şekli nikel kaplamalı saf bakır ısı boruları + saf bakır alt mükemmel termal iletkenlik
Thermalright Peerless Assassin 120 White TL-C12W 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.
Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.
Thermalright Phantom Spirit 120 Hava Soğutucu
Thermalright Phantom Spirit 120 Digital SNOW, yüksek performanslı soğutma ve estetik ARGB ışıklandırmasıyla donatılmış bir çözüm sunuyor.
Thermalright Phantom Spirit 120 EVO TL-K12 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Phantom Spirit 120 EVO, zorlu sistem yükleri sırasında CPU sıcaklıklarını düşürmek için hızlı ısı dağıtma gücüne ve gelişmiş hava akışı tasarımına sahiptir.