4060 mı 3060 mı işlemcime uyar

xKai

80+
Reaksiyon skoru
60
i5 10400f işlemcim var imzamda gördüğünüz gibi sistemim. Ekran kartımı yükseltmek istiyorum, youtubeden gördüğüm kadarıyla 4060 cok da sorun olmuyor gibi. Sadece 1-2 yerde drop gördüm o yüzden emin olamadım darboğazdan kaynaklı sorun yaşar mıyım? frame generation vs yazılımsal olarak daha dolu oldugu için gönlüm 4060tan yana. Eğer deneyimleyen varsa ve önermiyorsa ona göre 3060 a yöneleceğim. AMD ekran kartı düşünmüyorum çünkü zamanında 2-3 amd ekran kartımda chipsett arızasından kaynaklı başım yandıgı için travma gibi bir şey. Tavsiyelerinize açıgım.

bugün satın alacağım yardımcı olur musunuz

i5 10400f işlemcim var imzamda gördüğünüz gibi sistemim. Ekran kartımı yükseltmek istiyorum, youtubeden gördüğüm kadarıyla 4060 cok da sorun olmuyor gibi. Sadece 1-2 yerde drop gördüm o yüzden emin olamadım darboğazdan kaynaklı sorun yaşar mıyım? frame generation vs yazılımsal olarak daha dolu oldugu için gönlüm 4060tan yana. Eğer deneyimleyen varsa ve önermiyorsa ona göre 3060 a yöneleceğim. AMD ekran kartı düşünmüyorum çünkü zamanında 2-3 amd ekran kartımda chipsett arızasından kaynaklı başım yandıgı için travma gibi bir şey. Tavsiyelerinize açıgım.
1 sene 4060lı hazır sistem kullandım render oyun yazılım aklına gelebilecek herşeyi yaptım Allah var taş gibi ekran kartıydı beni birgün bil üzmedi zaten sık sık güncelleme geliyordı yapıyordum mis gibi kullanıyordum benimki asustu ne marka alacaksın bilmiyorum ek olarak işlemci olarak ben r5 5600 ile kullanıyordum

markayı kesinleştirmedim ısınmaması için soguk çalısan bir model bakacagım ama tek çekindiğim şey işlemcim ile darboğaz yaşar mıyım? genelde hikayeli oyunlar oynuyorum ya da Naraka Bladepoint oynuyorum. işlemci isteyen max valo vs

3060'a saçma fiyatlar istiyolar sırf o yüzden bile alınmaz, 4060 al geç

Aynı fiyatsa darboğaz olsun veya olmasın güçlü model tercih edilir. İkinci el falan mı alacağın kart ? Fiyat uygunsa 4060 tercih et.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
sıfır alacagım hemen hemen aynı para ikisi de

Hemen hemen aynı para ise darboğaz bile olsa 4060 alırsın ki niye 3060 alasın darboğaz olacak diye nerden baksan sacmalık
darboğazdan kaynaklı anlık droplanmalar can sıkar cünkü. Neyi ne amaçla sordugumu düşünebiliyor olman lazım.

darboğazdan kaynaklı anlık droplanmalar can sıkar cünkü. Neyi ne amaçla sordugumu düşünebiliyor olman lazım.
Fps i caplersin biter iş, bomboş iş paranın yettiği en yüksek kartı al geç o FPS drop işi de abartılıyor sistem beyinsiz değil darboğaz olsa bile FPS drop olacak diye bir şey yok o mantıkla FPS kilidi koymayan herkesin valoda ve CS de drop manyağı olması lazım darboğazdan

kaç para vericeksiniz sıfıra sorması ayıp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,644
Üyeler
189,307
Son üye
xlai
Geri