ayranli_tuz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,623
masaya bakarken biraz daraldım onun dışında çok güzel 180x80 masada sığamıyorum :dEski foto o ahdhhajsja ulan çok güldüm yaşuan böyle
masaya bakarken biraz daraldım onun dışında çok güzel 180x80 masada sığamıyorum :dEski foto o ahdhhajsja ulan çok güldüm yaşuan böyle
Konum neresi hocamÇOK memnunum, bir monitörden beklediğim her şeyi sunuyor. Ben ışıklı ortamda da kullanıyorum ona rağmen morluk falan da hissetmiyorum siyahlarda. Odanın resmini koydum çok ışık alıyor ona rağmen.
raftaki impostorlar...Eski foto o ahdhhajsja ulan çok güldüm yaşuan böyle
Noluyo öyle olunca kiYa alıcam almasına da ben oturdum mu 7-8 saat takılıyorum en az tereddüt ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gigabyte iade yolcusu
Sorma en az 250 cm lazım böyle geniş ferah olması için. Benimki 200cm hiç kesmiyormasaya bakarken biraz daraldım onun dışında çok güzel 180x80 masada sığamıyorum :d
Ankara emek hocamKonum neresi hocam![]()
Ne ararsan varraftaki impostorlar...
Hocam 4K'da nasıl 9070 XT?Sorma en az 250 cm lazım böyle geniş ferah olması için. Benimki 200cm hiç kesmiyor
Ankara emek hocam
Ne ararsan var![]()
bilgisayarı koymak için başka bir şey kullansak kötü mü olur ben masa değiştirmek istemiyom çok pahalıSorma en az 250 cm lazım böyle geniş ferah olması için. Benimki 200cm hiç kesmiyor
Ankara emek hocam
Ne ararsan var![]()
Gayet iyi, cs2 ve cyberpunk oynuyorum. Cs2 de yüksek ayarlarda 240 sabit alıyorum yukarısını veriyordur belki ama denemedim. Cyberpunk'da yüksek ayarlarda fsr kalite 120 ortalama alıyorum. 2k kartı diyorlar 9070xt ye ama ben anlamadım 4k'yı çok rahat oynatıyor. Işın izleme açarsan bayılıyor ama.Hocam 4K'da nasıl 9070 XT?
4k 240 hz doldurmuyor ama iyi yineHocam 4K'da nasıl 9070 XT?
Uydurabilirsen düzgün bir sehpa veya komodin olur aslında. Yere koyma da..bilgisayarı koymak için başka bir şey kullansak kötü mü olur ben masa değiştirmek istemiyom çok pahalı
Ben 9800X3D aldım 1440p veya 2160p düşündüğüm için muhtemelen son işlemcim olur seneye bi 80 serisi kart düşünüyorum ondan sordumGayet iyi, cs2 ve cyberpunk oynuyorum. Cs2 de yüksek ayarlarda 240 sabit alıyorum yukarısını veriyordur belki ama denemedim. Cyberpunk'da yüksek ayarlarda fsr kalite 120 ortalama alıyorum. 2k kartı diyorlar 9070xt ye ama ben anlamadım 4k'yı çok rahat oynatıyor. Işın izleme açarsan bayılıyor ama.
Sırf ondan 2K 240-280 alasım var4k 240 hz doldurmuyor ama iyi yine
Setup güzelmiş hocam, Allah nazardan saklasın.Eski foto o ahdhhajsja ulan çok güldüm yaşuan böyle
Amin darısı herkesin başınaSetup güzelmiş hocam, Allah nazardan saklasın.
Zaten 4k da fps oyunlarında yine gerekli fps yi alırsın. Hikayeli AAA oyunlarda da bana kalırsa 4k / 100+ fps, 2k/150+ fps den daha iyi deneyim sunuyor.Sırf ondan 2K 240-280 alasım var