🔥İndirim Samsung Odyssey G8 G81SF 27" OLED 4K 240 Hz 34.199TL(Amazon Depo)

ÇOK memnunum, bir monitörden beklediğim her şeyi sunuyor. Ben ışıklı ortamda da kullanıyorum ona rağmen morluk falan da hissetmiyorum siyahlarda. Odanın resmini koydum çok ışık alıyor ona rağmen.
Konum neresi hocam 😍

Ya alıcam almasına da ben oturdum mu 7-8 saat takılıyorum en az tereddüt ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gigabyte iade yolcusu
Noluyo öyle olunca ki

Sorma en az 250 cm lazım böyle geniş ferah olması için. Benimki 200cm hiç kesmiyor

Ankara emek hocam :)

Ne ararsan var :D
bilgisayarı koymak için başka bir şey kullansak kötü mü olur ben masa değiştirmek istemiyom çok pahalı

Hocam 4K'da nasıl 9070 XT?
Gayet iyi, cs2 ve cyberpunk oynuyorum. Cs2 de yüksek ayarlarda 240 sabit alıyorum yukarısını veriyordur belki ama denemedim. Cyberpunk'da yüksek ayarlarda fsr kalite 120 ortalama alıyorum. 2k kartı diyorlar 9070xt ye ama ben anlamadım 4k'yı çok rahat oynatıyor. Işın izleme açarsan bayılıyor ama.

bilgisayarı koymak için başka bir şey kullansak kötü mü olur ben masa değiştirmek istemiyom çok pahalı
Uydurabilirsen düzgün bir sehpa veya komodin olur aslında. Yere koyma da..

Gayet iyi, cs2 ve cyberpunk oynuyorum. Cs2 de yüksek ayarlarda 240 sabit alıyorum yukarısını veriyordur belki ama denemedim. Cyberpunk'da yüksek ayarlarda fsr kalite 120 ortalama alıyorum. 2k kartı diyorlar 9070xt ye ama ben anlamadım 4k'yı çok rahat oynatıyor. Işın izleme açarsan bayılıyor ama.
Ben 9800X3D aldım 1440p veya 2160p düşündüğüm için muhtemelen son işlemcim olur seneye bi 80 serisi kart düşünüyorum ondan sordum
4k 240 hz doldurmuyor ama iyi yine
Sırf ondan 2K 240-280 alasım var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,336
Üyeler
189,830
Son üye
CBS DİJİTAL
Geri