Ou-Sama
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,878
O paraya sıfır 5060'ı geçtim ikinci el de 4070S bile bulunur.19-22k aralıgında gördüm internette
O paraya sıfır 5060'ı geçtim ikinci el de 4070S bile bulunur.19-22k aralıgında gördüm internette
Yıllar önce bir lavuk çıktı, yalan yanlış öğrendiği bottleneck'i millete yanlış öğretti. Şimdi herkes saçmalığın üzerine 1 saçmalık katarak ilerliyor.Fps i caplersin biter iş, bomboş iş paranın yettiği en yüksek kartı al geç o FPS drop işi de abartılıyor sistem beyinsiz değil darboğaz olsa bile FPS drop olacak diye bir şey yok o mantıkla FPS kilidi koymayan herkesin valoda ve CS de drop manyağı olması lazım darboğazdan
sakın hasıfır alacagım hemen hemen aynı para ikisi de
3060 4060 alma mesela kanka, 6000 serisinde tonla gpu var ikinci elden bütçenin yarısına alabileceğinne alim kanka bu psu , anakart, işlemciye
2. el alamam suan cünkü taksitle alacagım nakit vermeyeceğimne alim kanka bu psu , anakart, işlemciye
kanka yazdıgımı görmedin mi amd istemiyorum3060 4060 alma mesela kanka, 6000 serisinde tonla gpu var ikinci elden bütçenin yarısına alabileceğin
niye kanzi2. el alamam suan cünkü taksitle alacagım nakit vermeyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka yazdıgımı görmedin mi amd istemiyorum
okumadım knk kolaylık versin"AMD ekran kartı düşünmüyorum çünkü zamanında 2-3 amd ekran kartımda chipsett arızasından kaynaklı başım yandıgı için travma gibi bir şey. "
yazmıstım knk
sen 20ye 4060 al2. el almayacagım taksitle sıfır alacagm, o işlemci , psu vs sisteme ne önerisin ? 4060 darboğaz yapıyor derken 5060 diyorsun knk![]()