Öneri Kablosuz Mouse Önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,697
Kablosuz ve kesinlikle pilsiz olması lazım şarj edilebilir olmalı. Aylar önce konu açmıştım ama fiyatlar ve bütçem değişti. O zaman Mchose a5 ultra düşünüyordum şu an 2600 falan. Ama direkt 2600 veremem 3 taksit vs lazım. Şu anda logitech G403 Hero kullanıyorum elime iyi oturuyor ama sağ ve sol tık iyice bozulmaya başladı. Her türden oyun oynuyorum ama hikayelileri genelde gamepadle oynarım. Rekabetçi oyunlardan da şu sıralar cs, R6, bf6 OYNUYORUM. Bütçe taksit olursa max 4k olur

ÖNERDİĞİNİZ MODELİ NEDEN ÖNERDİĞİNİZ YAZIN

Kablosuz ve kesinlikle pilsiz olması lazım şarj edilebilir olmalı. Aylar önce konu açmıştım ama fiyatlar ve bütçem değişti. O zaman Mchose a5 ultra düşünüyordum şu an 2600 falan. Ama direkt 2600 veremem 3 taksit vs lazım. Şu anda logitech G403 Hero kullanıyorum elime iyi oturuyor ama sağ ve sol tık iyice bozulmaya başladı. Her türden oyun oynuyorum ama hikayelileri genelde gamepadle oynarım. Rekabetçi oyunlardan da şu sıralar cs, R6, bf6 OYNUYORUM. Bütçe taksit olursa max 4k olur

atk a9 butceyi az acabilirsen 3100e scyrox v6 v8 var eline tutuşuna göre seç

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

• Beğen
Niye bu hocam? Mchose a5 düşünüyordum onun yerine neden bunu almalıyım? Site güvenilir mi bir de çok gördüm ama alışverişim olmadı

Mchose a5 ultra al geç, ben de çok araştırmıştım, gerek kendi dongleı ile 4k hz desteklemesi (1k hz den yüksek kullanmıyorum), gerek kabloluyken 8k hz desteklemesi, gerek yazılımının güzel olması (ben aldığımda kötüydü ama sonradan yeni yazılım çıkardılar çok iyi oldu), gerek batarya kapasitesi, bu fareyi en alınabilir fare yapıyor, tabii ki ben aldığım zamanda (4-5 ay önce) 2000 TL idi, şu anda ne kadar bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yalnız bu da çok iyiymiş, çift batarya olması aşırı iyi, tabii incelemesine bakmak lazım da, değerlendirilebilir

Son düzenleme:
  • Beğen
Niye bu hocam? Mchose a5 düşünüyordum onun yerine neden bunu almalıyım? Site güvenilir mi bir de çok gördüm ama alışverişim olmadı
Rakiplerine göre ucuz, çift değiştirilebilir bataryası var, kutu içeriği zengin. Oyuneks bakiyesi de veriyorlar daha ne olsun :D

• Beğen
hocam atk a9 alabilirsin model olarak bu ama 300 lira daha arttırmalısın
ultra max 2.0 içinde 750 liralık 8khz dongle var diye biliyorum hocam gpx klonu bire bir aynılar öyle söyliyebilirim şekil olarak

• Beğen
Valla doğrusu wraith'ten almak istemiyorum ürünün ambalajını açmadan bozuk olup olmadığını nasıl anlayacam iade olmuyormuş
@t1nerx

Valla doğrusu wraith'ten almak istemiyorum ürünün ambalajını açmadan bozuk olup olmadığını nasıl anlayacam iade olmuyormuş
@t1nerx
yani hocam wraith mantığı şu bu alet bozuk değilse denemek için aldıysan iade izini yok eğer defolu bir ürünse değiştirmeye hakkın var yetkililerle iletişime geçersin sorunu belirtirsin senden ürünü isterler eğer bariz bir sıkıntı varsa yeni bir tane gönderirler bu bence mantıklı yani o ürünü senin test etmen için satmıyorlarki

• Beğen
Geri