Merhaba pc yi tamamen ana kart ekran karti ve tabii ki ana kart uzerindeki kablolarla sokmem gerekti ram i de soktum geri taktim hepsini ama çalışmadı yardım lazım acilen
Yeni islemci almistim acaba omu bozuk diye hem fani hem islemciyi cikardim eski islemcimi taktım fanı takmadim tekrar
Tüm yanan ışıklar bunlarAnakartın üzerinden ışık yanmıyor mu pcyi açınca
Pc yi baslatma tusuna basiyorum hicbisey olmuyorAnakartın üzerinden ışık yanmıyor mu pcyi açınca
Sistem özellikleri ne? Hangi işlemciyi söküp hangisini taktın?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tüm yanan ışıklar bunlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pc yi baslatma tusuna basiyorum hicbisey olmuyor
5500 almistim 2. El onu taktim çalışmadı bende eski işlemciyi taktım sorun 5500 demi diye eski olan 3400g normalde kullandigim pc imdi ama ana karti sokmem gerekti ustundekilerle beraber geri takincada çalışmadıSistem özellikleri ne? Hangi işlemciyi söküp hangisini taktın?
Eski işlemci ile çalışıyor mu?5500 almistim 2. El onu taktim çalışmadı bende eski işlemciyi taktım sorun 5500 demi diye eski olan 3400g normalde kullandigim pc imdi ama ana karti sokmem gerekti ustundekilerle beraber geri takincada çalışmadı
Onunlada çalışmıyor iste sorun o ben ana karti ve digerleri söküp takarken biseyi bozdum muhtelemelenEski işlemci ile çalışıyor mu?
İlk defa mı yapıyorsun? Daha önce söküp topladın mı?Onunlada çalışmıyor iste sorun o ben ana karti ve digerleri söküp takarken biseyi bozdum muhtelemelen
İlk defa yaptım cok zorlandım cikarirken herşeyiİlk defa mı yapıyorsun? Daha önce söküp topladın mı?
Hiç elektrik gelmiyor mu sisteme?İlk defa yaptım cok zorlandım cikarirken herşeyi
Işıkları yaniyor sadeceHiç elektrik gelmiyor mu sisteme?
Anladığın bildiğin iş değil ki yönlendireyim. Bu sefer bozuk değilse de bozma ihtimalin var. Kurcalamadan bi mahalle bilgisayarcısına götür düzgün montaj yapsın. Ayıca a320 anakart kullanıyorsun, BIOS güncelleme yapmadan yeni aldığın işlemci çalışmaz. Hadi geçmiş ola.Işıkları yaniyor sadece