ETS 2 Bu traileri nasıl alacağım

Reaksiyon skoru
6
1771938406620.webp
Görmüş olduğunuz önden 2 arkadan 4 dingilli bu lowloader dorseyi nasıl alabilirim truckersmp oynarken bazı kişilerde görüyorum bu dorseyi ve dorse mağazasına bakınca bu kombinasyonu yok şasi kısmında bunun için hangi dlc paketleri gerekli bu dorseyi alabilmem için kafayi yiyecem araştırıyom araştırıyom bir türlü bulamıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi ??

ağır yük dlc si lazımdı sanırım buna
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

special transportmuş pardon

ağır yük dlc si lazımdı sanırım buna

special transportmuş pardon
heavy ccargo ile bu attığın dlc var bende

truckermp böyle dorselere genelde izin vermiyor alanlarda kodlayarak alıyor diye biliyorum, bence kullanma ban yiyebilirsin.
ve bu heavy cargo değil special cargo dlc si.

özel yüklere girip ordan alabilirsin dorseyi
normal yük olarak almakmı dediğini anlamadım tam

truckermp böyle dorselere genelde izin vermiyor alanlarda kodlayarak alıyor diye biliyorum, bence kullanma ban yiyebilirsin.
ve bu heavy cargo değil special cargo dlc si.
dlcler var elimde ama dorse mağazasında yok bu dorse lowloadere bakıncada şasi kısmındada yok

normal yük olarak almakmı dediğini anlamadım tam

dlcler var elimde ama dorse mağazasında yok bu dorse lowloadere bakıncada şasi kısmındada yok
tmp de durum nasıl bilmiyorum ama normal ets2 de dorseyi satın almadan direkt olarak iş alma kısmından özel yükler var onu seçerek bu dorseyi bulman lazım sonra kullanabilirsin

tmp de durum nasıl bilmiyorum ama normal ets2 de dorseyi satın almadan direkt olarak iş alma kısmından özel yükler var onu seçerek bu dorseyi bulman lazım sonra kullanabilirsin
hee tamam ben normal satın alma yöntemini arıyorum dediğini biliyorum normal iş alma kısmında var o tür dorseler.

hee tamam ben normal satın alma yöntemini arıyorum dediğini biliyorum normal iş alma kısmında var o tür dorseler.
normal satın alınmıyor sanırım bu dorseler kodlama falan yapman laızm

Geri