Çözüldü✓ MONİTORUM GELDİ SORUNLAR YASIYORUM HZ DUSUK GOZUKUYOR VS

Utkw

80+
Reaksiyon skoru
45
500 hz monıtor 120 hz olarak gozukuyor bır kablo falan mı baglamadım sorun ne ve cok kucuk ekrandan 26.5 inc ekrana gectım tum logolar vs kuculdu nvidea yonetım panelınde 12 bıt secenegını sectım bu bır yanlsı mı ayarlarda 500hz gorunen monıtor nvıdea yonetım masasında 120 hz gozukuyor maxımum sebebı nedır

500 hz monıtor 120 hz olarak gozukuyor bır kablo falan mı baglamadım sorun ne ve cok kucuk ekrandan 26.5 inc ekrana gectım tum logolar vs kuculdu nvidea yonetım panelınde 12 bıt secenegını sectım bu bır yanlsı mı ayarlarda 500hz gorunen monıtor nvıdea yonetım masasında 120 hz gozukuyor maxımum sebebı nedır
Ayarlar > Sistem > Ekran > Gelişmiş ekran ayarları
Yenileme hızı altında, istediğiniz hızı seçin.

Ayarlar > Sistem > Ekran > Gelişmiş ekran ayarları
Yenileme hızı altında, istediğiniz hızı seçin.
hocam sectım oradan 500 hz secenegını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende gorundugu sekıl

@Tayfunns @ayranli_tuz

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-02-24 173005.webp
    Ekran görüntüsü 2026-02-24 173005.webp
    39.2 KB · Hit: 60
  • Ekran görüntüsü 2026-02-24 173039.webp
    Ekran görüntüsü 2026-02-24 173039.webp
    58.5 KB · Hit: 59
Hdmı yerine display port ile denermisiniz birde belki düzelir

Üstteki çözünürlüklerden seç. Yanında (Doğal) yazmasın.

Gerçi 1 saniye doğru yapmışsın. Kablodan mı kaynaklı acaba hangi kabloyu kullanıyorsun?
aynı gene hocam hangısını secersem seceyım 120 max gozukuyor dısplay port ve hdmı baglama ıle ılgılı bır sorun olabılır mı @Tayfunns

Hdmı yerine display port ile denermisiniz birde belki düzelir
hocam kablo ıle degıl monıtor uzerınden dısplay portu sectıgım zaman dumduz bir ekran gelıyor mouse yok herhangı bır sey yok sadece arka plan var

aynı gene hocam hangısını secersem seceyım 120 max gozukuyor dısplay port ve hdmı baglama ıle ılgılı bır sorun olabılır mı @Tayfunns
Senin monitör neden iki kablo ile bağlıymış gözüküyor Nvidia panelde? Aynı monitörden 2 adet mi var sende?

Diğerini seçsene bir üstte. Bir de öyle dene bakalım.

Senin monitör neden iki kablo ile bağlı gözüküyor? Aynı monitörden 2 adet mi var sende?
yok hocam ben ıcınden gelen kabloları bagladım sadece ıkısıde baglı yanı
cıkarmam mı gerek dısplay port veya hdmı cıkarmam gerekse hangısı acaba

yok hocam ben ıcınden gelen kabloları bagladım sadece ıkısıde baglı yanı
cıkarmam mı gerek dısplay port veya hdmı cıkarmam gerekse hangısı acaba
Aynı PC'ye bağladıysan evet. Birini çıkar. HDMI çıkar bence 12 bite gerek yok stabilite sorunu yaratabilir PC'de.

Ayrı bağlantılar ise dediğimi yap Nvidia Panelde hz seçme yerinde iki monitör gözüküyor. Diğerini seçip bak hz'e.

benim bildigim bu yuksek hz li monitorlerde dp kablosuyla baglamak gerekiyor

Aynı PC'ye bağladıysan evet. Birini çıkar.

Ayrı bağlantılar ise dediğimi yap Nvidia Panelde hz seçme yerinde iki monitör gözüküyor. Diğerini seçip bak hz'e.
tek monıtorum var hocam ve bırını cıkarmam gerek o zaman dısplay port mu yoksa hdmı mı cıkarıyım fark eder mı

benim bildigim bu yuksek hz li monitorlerde dp kablosuyla baglamak gerekiyor
hdmı mı cıkarmam gerek yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,352
Üyeler
189,436
Son üye
thearkk