Çözüldü✓ MONİTORUM GELDİ SORUNLAR YASIYORUM HZ DUSUK GOZUKUYOR VS

tek monıtorum var hocam ve bırını cıkarmam gerek o zaman dısplay port mu yoksa hdmı mı cıkarıyım fark eder mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hdmı mı cıkarmam gerek yani
Hdmi çıkar. DisplayPort ile bağla sadece.

Hdmi çıkar. DisplayPort ile bağla sadece.
tamamdır hocam oldu tesekkur ederım hocam ek olarak sorularım olucaktı şimdi elimdeki monıtor AOC AGON PRO AG276QKD2 26.5" 500Hz 0.03ms Adaptive Sync QD-OLED 2K Gaming Monitör ve bunun kendı aoc sıtesınden yazılımını g menusunu ındırmek ıstedıgımde ınmıyor ve sorun yasıyorum nasıl cozebılırım @Tayfunns

tamamdır hocam oldu tesekkur ederım hocam ek olarak sorularım olucaktı şimdi elimdeki monıtor AOC AGON PRO AG276QKD2 26.5" 500Hz 0.03ms Adaptive Sync QD-OLED 2K Gaming Monitör ve bunun kendı aoc sıtesınden yazılımını g menusunu ındırmek ıstedıgımde ınmıyor ve sorun yasıyorum nasıl cozebılırım @Tayfunns
yazılım inen bir şey mi monitörde?
o güncelleme için değil mi zaten yazılımı var arkasındaki tuşla kontrol edebilirsin sanki
bir de 2. bi ips monitör kullansan iyi olur statik görseller chrome sekmeleri falan monitör ömründen çok yer yoksa

Kendi yazılımını bilmiyorum ona forumlarda bakmak lazım da tavsiyem arkasındaki tuşuyla OS'ten yap tüm ayarlarını.

yazılım inen bir şey mi monitörde?
o güncelleme için değil mi zaten yazılımı var arkasındaki tuşla kontrol edebilirsin sanki
hocam arka tusla edılıyor fakat monıtor ıncelemesınde g menuyu kendı sıtesınden yazılımlar kısmından ındırdıgını gordum ben ındırmeye calıstıgım zaman sorun cıkıyor

Kendi yazılımını bilmiyorum ona forumlarda bakmak lazım da tavsiyem arkasındaki tuşuyla OS'ten yap tüm ayarlarını.
zorunlu bısı degıl yanı demı hocam

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-02-24 175601.webp
    Ekran görüntüsü 2026-02-24 175601.webp
    5.5 KB · Hit: 19
AOC o yazılımı kendi sitesinden kaldırdı. Neden bilmiyorum ama internet üzerinden bilindik siteden indirmiştim bende.

AOC o yazılımı kendi sitesinden kaldırdı. Neden bilmiyorum ama internet üzerinden bilindik siteden indirmiştim bende.
tamamdır hocam son olarak bu tandem oled panellerde kullanım suresı artısına gore oled yanık rıskı artıyor mu mesela hafta ıclerı 1-2 saat kullanım surem varken hafat sonları 8 saate kadar cıkabılıyor bu sorun cıkarır mı yoksa arada bır monıtoru dınlendırmem mı gerek dınlendırmem gerekse kac saatte bır

@StrangerIX @Tayfunns @NVIDIAMDINTEL

hocam arka tusla edılıyor fakat monıtor ıncelemesınde g menuyu kendı sıtesınden yazılımlar kısmından ındırdıgını gordum ben ındırmeye calıstıgım zaman sorun cıkıyor

zorunlu bısı degıl yanı demı hocam
Bakındım da bu monitör için zorunluymuş bu yazılım.

Monitörün yanında gelen bir USB kablosu da olması lazım. Onun bir ucunu monitöre, diğerini Pc'ye bağlayacaksınız monitör güncellemesini yaptığınız sırada.

tamamdır hocam son olarak bu tandem oled panellerde kullanım suresı artısına gore oled yanık rıskı artıyor mu mesela hafta ıclerı 1-2 saat kullanım surem varken hafat sonları 8 saate kadar cıkabılıyor bu sorun cıkarır mı yoksa arada bır monıtoru dınlendırmem mı gerek dınlendırmem gerekse kac saatte bır
Ayarlarının nasıl yaptıklarına internetten bir göz atın modeli yazıp. Bulamazsanız eğer bakarız ayarlarına birlikte.

@StrangerIX @Tayfunns @NVIDIAMDINTEL
Ag276qkd2 Tandem oled değil. Sorun olmaz. 5-6 saatte bir dinlendir 10 dakika yeter. Yani mola verdiğin zamanlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,352
Üyeler
189,436
Son üye
thearkk
Geri