Mark Zuckerberg
80+
- Reaksiyon skoru
- 139
Oyun özelikle de fps için alacaksan IEM al derim hocam.Alıntıyı görüntüle
Fiyat iyi gibi geldi ekim kasımda da bu civarlara düşüyordu. Cloud 3 wireless kullanmaktayım aktif olarak mantıklı mı sizce?
Hemen görüp satın aldım. Rx9070 alacaktım dün bunu görünce bunu satın aldım. Sıcaklıkları nasıl iyi midir ?ASUS DUAL-RTX5070-O12G-NVIDIA-GEFORCE-RTX 5070-12GB GDDR7-192bit-2xHDMI-3xDP-DLSS4 EKRAN KARTI : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS DUAL-RTX5070-O12G-NVIDIA-GEFORCE-RTX 5070-12GB GDDR7-192bit-2xHDMI-3xDP-DLSS4 EKRAN KARTI : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Dual 5070 29k ihtiyacı olan çeksin direkt
Dual serisinin soğutması kötü değil diye biliyorum, hayırlı olsun forumdan birine gitmesine sevindim.Hemen görüp satın aldım. Rx9070 alacaktım dün bunu görünce bunu satın aldım. Sıcaklıkları nasıl iyi midir ?
Teşekkürler hocam kontrol ediyordum amazondan göremedim bir şey, foruma bakınca sizin mesajı görüp satın aldım.Dual serisinin soğutması kötü değil diye biliyorum, hayırlı olsun forumdan birine gitmesine sevindim.
Ayni urunu bende gordum fakat simdiden oyunlar 12gb vrami zorlayinca gta6 yi vesaire dusunemiyorum minimum 16 lazim diye almadim. 9070xt almayi düşünüyorum bendeHemen görüp satın aldım. Rx9070 alacaktım dün bunu görünce bunu satın aldım. Sıcaklıkları nasıl iyi midir ?
4k oynamayacaksan bir sıkıntı olmaz bence. Bir de ben baya inceleme yaptım aynı oyunda nvidia amd ye göre 1-1.5 gb arası daha az bellek kullanıyor.Ayni urunu bende gordum fakat simdiden oyunlar 12gb vrami zorlayinca gta6 yi vesaire dusunemiyorum minimum 16 lazim diye almadim. 9070xt almayi düşünüyorum bende
Hocam bundan once 4070 kullaniyodum 2k icin de 12 nin 1-2 yil sonrasi icin yeterli oldugunu dusunmuyorum4k oynamayacaksan bir sıkıntı olmaz bence. Bir de ben baya inceleme yaptım aynı oyunda nvidia amd ye göre 1-1.5 gb arası daha az bellek kullanıyor.