los_anqeles
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Selam dostlarım bütçem 6000 telefon almak istiyorum sizce ne almalıyım mipo istiyorum ama siz ne dersiniz samsung önermeyin lütfen mipo m17 nasıldır veya önerileriniz
sence ne alabilirim önerin varmıMipo markasını hayatımda ilk defa senden duydum. Tabi ki alınmaz.
Bütçe çok az. Bu bütçede alacağın telefon ile ancak arama yaparsın, youtube'da video izlersin. Herhangi bir oyun oynama veya fotoğraf-video çekme işlerine giremezsin.sence ne alabilirim önerin varmı
Yd yada ikinci el bakın sıfır aldığınız telefona değmezsence ne alabilirim önerin varmı
bütçem fazla yok ewet zorlama imkanımda yok oyun falan bilgisayarda oynuyorum zaten oyuna gerek yokBütçe çok az. Bu bütçede alacağın telefon ile ancak arama yaparsın, youtube'da video izlersin. Herhangi bir oyun oynama veya fotoğraf-video çekme işlerine giremezsin.
Bütçeni zorlama imkanın var mı?
hayır ikinci el istemiyorumİkinci el düşünür müsünüz
O zaman sıfır Samsung A07 al, idareten kullan.bütçem fazla yok ewet zorlama imkanımda yok oyun falan bilgisayarda oynuyorum zaten oyuna gerek yok
bütçem fazla yok ewet zorlama imkanımda yok oyun falan bilgisayarda oynuyorum zaten oyuna gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hayır ikinci el istemiyorum