Android Düz S26 S25 Ultra ile aynı fiyata çıktı

2 tane yd al donusumlu kullan . 6 ay biri 6 ay digeri ...
ljaşshvljskhsdfbglkfvhbsd mantıklı ben 2 cihaza ihtiyaç duyuyorum birini iş için kullanıyorum bi samsung bi iphone yd kullanıyodum ama sıktı biraz.

bana neler dedi sanki babası yapmış s26 ultrayı dsjlfkhgvnjldfhng
ekrana hayalet özelliği gelecek diyo.
kamera batarya gelişmiyo diyorum ekran diyo yakın fiyata çıkacak diyo. 85 e 256 bekliyodu dksjflbvljdfbngljkng.
samsung un 256 ya indirim yapmadığını bilmiyo bu konuda atıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amazondan tr s25 ultra çek 512 78.5k
26 u zaten bana 80 e geliyo kral djxıkd. Sadece eldeki s23 gidecek. O da yurt içi olur bişey değişmez bana yani. Ayrıca satmakla uğraşmakta yoruyor beni ama eyw. Alırsam s23 ü elde tutar yd alırım gibi bakalım. 1 yıllık telefona s25u bile olsa 80k vermem

Çok pahalı çıktı s25 ultra çok daha mantıklı tabii fiyatların düşmesini beklemek lazım
kamera paketi ve batarya asıl geliştirilmesi gereken parçalar. ve bunlar gelişmedi fazladan vermeye gerek yok

17 Pro Max alsan istediğin zaman 110K ya alıcısını bulursun, bunu satmak istesen satana kadar sıfırı 95K falan olur zaten alıcısı da taş çatlasa 70K falan verir elindeki cihaza.
Tepe model cihaz alıyosak öncelikle kendi kullanımımı düşünürüm yarın etceğim zararı düşünceksem zaten telefona o kadar vermem. Bana 26 serisi de 17 pro serisi de saçma geliyor açıkcası. Iphone 17 düz modeli güzel alınırsa o alınır gerisi aşırı kazık. Xiaomiyi bekleyelim bakalım belki ondan bir süpriz gelir.

Kamu ve öğrenci mağazası fiyatları ne durumda sırf fiyata bakmak için doğrulamayla uğraşasım gelmedi bakan biri onları yazsın asıl 😀
Bi abimin kamusunu kullanıyorum djdjek. 99 q geliyor 26u 512. Diğerlerini bilmiyom

26 u zaten bana 80 e geliyo kral djxıkd. Sadece eldeki s23 gidecek. O da yurt içi olur bişey değişmez bana yani. Ayrıca satmakla uğraşmakta yoruyor beni ama eyw. Alırsam s23 ü elde tutar yd alırım gibi bakalım. 1 yıllık telefona s25u bile olsa 80k vermem
yd iphone al o zaman bence s23 ü de elinde tut bende vaktinde benzer şekilde takılıyodum

2 tane yd al donusumlu kullan . 6 ay biri 6 ay digeri ...
Elimde s23 var yd alırsam başka telefon aramam bu hala canavar gibi. O yğXen yarı fiyatına bi tane almak mantıklı gibi

Tepe model cihaz alıyosak öncelikle kendi kullanımımı düşünürüm yarın etceğim zararı düşünceksem zaten telefona o kadar vermem. Bana 26 serisi de 17 pro serisi de saçma geliyor açıkcası. Iphone 17 düz modeli güzel alınırsa o alınır gerisi aşırı kazık. Xiaomiyi bekleyelim bakalım belki ondan bir süpriz gelir.
xiaomi de 17 pro ve pro max gelmez büyük ihtimalle keşke gelseydi

yd iphone al o zaman bence s23 ü de elinde tut bende vaktinde benzer şekilde takılıyodum
İphone benim için bir seçenek bile değil hocam. Bedava olsa kullanmak istemem satarım :PeepoLeave: :) :peped:

26 ultra ile bi farkı yok ki zaten cihazın djlfhbvjlhdfbbv. ve 17 pro kullandım şuan s25 ultradayım emin çok çok iyi bi cihaz
Köşeli tasarımdan nefret ediyorum ve 2.el piyasası da bıktırdı Android in açıkçası s3 ten beri çok fazla s serisi kullandım ama artık ben de iPhone tercih edenlerden oldum sanırım yenilik iyidir 😂

İphone benim için bir seçenek bile değil hocam. Bedava olsa kullanmak istemem satarım :PeepoLeave: :) :peped:
o zaman senin ilacın bi fold 6 veya fold 7. bende fold 6 istiyorum 7 de kalem desteği yok çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Köşeli tasarımdan nefret ediyorum ve 2.el piyasası da bıktırdı Android in açıkçası s3 ten beri çok fazla s serisi kullandım ama artık ben de iPhone tercih edenlerden oldum sanırım yenilik iyidir 😂
s25 ultra köşeli değil ki s24 ultra o. bende vardı pantolon cebimi yırttı kdfjnbvjldfn

Fiyatlar kötü fakat insanlar bu kadar tepkiyi hiç applea göstermiyor değer korusa bile zaten bu telefonlar 1 2 senelik değil bence çok gereksiz tepki geldi zaten fiyatların düşeceği belli ilk defa bu sene olmuyor

Her ürün her çıktığında Max fiyatla zengin bebeler için çıkar. Sonra fiyatı düşer. Bekleyin zengin değilseniz 😎

Geri