Öneri Exvega Andromeda Pro alınır mı ?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
18500
Merhabalar

Bu koltuğu almayı düşünüyorum açıkçası ilk defa bu bütçede bir oyuncu koltuğu alıcam, istediğim özellikler ayak uzatmasının sağlam olması ve multi tilt mekanizması olması. Bu fiyat bandına tavsiye eder misiniz daha iyisi var mıdır ? Şimdiden teşekkürler.

koltuğu bilmemde ayak uzatmaları olan hiçbir koltuğa bence güvenmeyin. uzun vadede bozuloması garanti. iki tane çubuk tutuyor ne kadar dayanabilirki ağırlığa. onun dşında arkadaşımada markanın başka bir modeli almıştı memnundu

koltuğu bilmemde ayak uzatmaları olan hiçbir koltuğa bence güvenmeyin. uzun vadede bozuloması garanti. iki tane çubuk tutuyor ne kadar dayanabilirki ağırlığa. onun dşında arkadaşımada markanın başka bir modeli almıştı memnundu
Sehpayla falan uğraşmak istemiyorum ondan dolayı ayak uzatmalı bakıyorum daha çok gamepad ile oyun oynadığım için yatar pozisyondayım sürekli.
Sanırım sadece deri var kumaş tercih ederim açıkçası , ilginiz için teşekkürler

Merhabalar

Bu koltuğu almayı düşünüyorum açıkçası ilk defa bu bütçede bir oyuncu koltuğu alıcam, istediğim özellikler ayak uzatmasının sağlam olması ve multi tilt mekanizması olması. Bu fiyat bandına tavsiye eder misiniz daha iyisi var mıdır ? Şimdiden teşekkürler.
andromeda kullanıyorum çok memnunum ama pro sunu alma düz andromeda al ayak desteğine falan hiç gerek yok emin ol ben aldığıma pişman oldum. adece visco sünger ekle

andromeda kullanıyorum çok memnunum ama pro sunu alma düz andromeda al ayak desteğine falan hiç gerek yok emin ol ben aldığıma pişman oldum. adece visco sünger ekle
Hocam sağlamlığı nasıl ayak desteği kısmının çok kanırıyor mu ?
Ayak uzatma falan traş işler. Aman ben mekanizmayı yatırayım, yattığım yerden ayaklarımı uzatıp izleyeyim falan bu işler sabit olmayan koltuklar için hatta bunlara sandalye bile denebilir, bunlara uygun işler değil. Ama Exvega'nın şu ürünleri normal kullanım için gayet kaliteli konforlu ürünlerdir.

https://exvega.com/products/exvega-pandora-kumas-oyuncu-koltugu-siyah

https://exvega.com/products/exvega-andromeda-kumas-oyuncu-koltugu-siyah
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam Değerlendireceğim keşke bütçe çıksa direkt pandorayı alıp geçsem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bide tilt mekanizması nasıl kilitleyince sağlam hissettiriyor mu acaba ?

Hocam sağlamlığı nasıl ayak desteği kısmının çok kanırıyor mu ?

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam Değerlendireceğim keşke bütçe çıksa direkt pandorayı alıp geçsem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bide tilt mekanizması nasıl kilitleyince sağlam hissettiriyor mu acaba ?
sağlamlık olarak baya iyi esneme falan yapmıyo. ama çok taşındım sçk takı biraz sıkıntı gerçi o her sandalyede var

Geri