Bugra5211
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 427
Arkadaşlar selamlar öncelikle. PC de öylesine takılıyorum. AMD sürücü uygulamasindaydim. PC bir anda dondu. Ben de reset tuşuna bastım. Gigabyte ekranı sadece dönüyordu. Sonra bir daha resetledim ve biosa girdim. Ve bir baktım ki M2 SSD görünmüyordu. Sonra defalarca resetlememe rağmen yine görünmedi. En son bı daha denedigimde M2 SSD görünüyordu fakat boot etmeye çalıştığımda sadece dönüyordu. Hiçbir tepki yoktu. Ben de en son çare olarak USB den format atmayı denedim. Bu arada PC de ikinci bir sata SSD mevcut. Windows depolama seçim alanına geldigimde M2 SSD görünmüyordu. Neyse ben de sata SSD ye kurmaya çalıştım ve dil seçim ekranı geldi. Oradan işte kurulmaya devam etti. Ve bir anda mavi ekran verdi. Clock Watchdog Timeout hatasını verdiğini gördüm. Sonra PC yi yeniden resetledim. Sata SSD yi seçtim boot için ama yine bios onarim ekranina geldi. Bu adımdan sonra ne yapmalıyım? Yapay zekaya sorduğumda M2 SSD deki eski win10 dosyalarının çakisabilecegini söyledi ve M2 SSD yi fiziksel olarak çıkart dedi. Lütfen yardımcı olur musunuz? PC şuan da kapali