hocam o sistem gelişti ya. şimdi siteden bot otomatik kod veriyo ya da giriş yapmayı deneyince oto onaylıyosanki bi ara dc den onaykodu alınıyordu ben re4 ü aynı senin gibi oynadığımda böyle yapıyodum
hocam o sistem gelişti ya. şimdi siteden bot otomatik kod veriyo ya da giriş yapmayı deneyince oto onaylıyosanki bi ara dc den onaykodu alınıyordu ben re4 ü aynı senin gibi oynadığımda böyle yapıyodum
yok bulamadım siparişlerim kısmınada iyice baktım sadece verilen kod var ?dolandırıcı değil oto teslimat site linki yok mu o kodu orada kullanacaksın iptalle uğraşma bence
neden atmadı mesaj attım sabahtan beri bekliyorum ben sandım ki kullanıcı şifre verecek hiç bilmiyorum bu arada paylaşım hesap alayım dedim ki olmadıO zaman satıcıdan sitesini istemekten başka çareniz yok. Üstteki arkadaşların dediği gibi ilanın açıklamalarına baktım. O kodu satıcının sitesine gireceksiniz.
satıcıya yaz bekle siteyi o atar o zaman aslında vermesi gerekiyordu ya da bir yerde yazması gerekiyor ben de çok alırım kenarda köşede şu siteden kodu kullanın diye ama anlamadım video çekmek o bu derken iptalle uğraşılmaz bekle cevap yazmasa çok uzun bir süre o zaman iptal edersin zaten max 3 saate cevap veriyorlaryok bulamadım siparişlerim kısmınada iyice baktım sadece verilen kod var ?
hocam şu site olması gerekiyoryok bulamadım siparişlerim kısmınada iyice baktım sadece verilen kod var ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
neden atmadı mesaj attım sabahtan beri bekliyorum ben sandım ki kullanıcı şifre verecek hiç bilmiyorum bu arada paylaşım hesap alayım dedim ki olmadı
allah senden razı olsun ne diyeyim bilmiyorum kardeşim oldu şuanitemsatış sohbet yerinde genelde link atarlar ya da google üzerinde aratınca çıkar. sanıırm şu site olmalı bulduğum kadarıyla
Oyun Mağazası
rollystore.com.tr
iyi oyunlarallah senden razı olsun ne diyeyim bilmiyorum kardeşim oldu şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hepinize çok ama çok teşekkür ederim
genel olarak 2 ve 4. oyunla bağlantısı var ama bazıları oynamanıza gerek yok hikayesini öğrenseniz yeter falan diyo ama size bağlı tam net bi görüş de yokBu oyunu oynamak için seriyi baştan oynamak falan gerekiyormu yoksa filmlerindeki sırayla falan mı gidiyor hikayesi nasıl ilerliyor? Direkt bunu alsam çıtır çerezlik oynanırmı