❌İndirim Bitti! BitFenix BFG Gold 850W PSU 5.999TL

Haklısın hocam bence de basic kulanıcı icin C tierdan sonrası aşırı önemli değil diye düşünüyorum.
B ve B+ sonrası fantezi hocam 5090 falan kullanılmıyorsa pek ihtiyaç yok :D ha iyi fiyattaysa alınır tabii ki C ise limit aşağısını ben şahsen almam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o senin dedin psu pcie5 değil dimi. o psu ise bende de var sıfır. sonra iade süresi geçirdim(unuttu). ekran kartı besleme kablosu tek kanaldan çift ayrılıyor. ondan dolayı kullanmak istememiştim. evde bi yerde saklanıyor :D
Evet :D rx7800xt ile iş görüyor zaten ilerde ekran kartı alırsam da xx60 veya xx70 tercih ederim o yüzden de iş görür. Ki ben bu sistemi minimum 5 yıl kullanırım diyerek topladım.

B ve B+ sonrası fantezi hocam 5090 falan kullanılmıyorsa pek ihtiyaç yok :D ha iyi fiyattaysa alınır tabii ki C ise limit aşağısını ben şahsen almam.
Yani bende 9060xt 5600 setup var hocam. High power'ın 700watt E tier psusu var birkaç aydır kullanıyorum, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ben aldığımda 1500TL'ye almıştım pek rakibi yoktu o fiyata mecbur onu almıştım bütçe sıkışık diye.

Yani bende 9060xt 5600 setup var hocam. High power'ın 700watt E tier psusu var birkaç aydır kullanıyorum, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ben aldığımda 1500TL'ye almıştım pek rakibi yoktu o fiyata mecbur onu almıştım bütçe sıkışık diye.
E tier D tier psular eskisi gibi patlamaz ancak ilerde sorun yaşama ihtimalin var , her ne kadar E tier bile olsa high power sonuçta bir süre iş görür ama elinden geldiğinde değiştir yani :D

E tier D tier psular eskisi gibi patlamaz ancak ilerde sorun yaşama ihtimalin var , her ne kadar E tier bile olsa high power sonuçta bir süre iş görür ama elinden geldiğinde değiştir yani :D
sarı sitede 1.5k deepcool modüler 750watt gold bi psu aldım rusya dan alınma
bu liste nereden bakabilirim. seviyesini merak ettim. tr de yok bu psu çünkü

sarı sitede 1.5k deepcool modüler 750watt gold bi psu aldım rusya dan alınma
bu liste nereden bakabilirim. seviyesini merak ettim. tr de yok bu psu çünkü
Modeli ne ? SPL de yoksa kendin araştırman lazım maalesef :D

Deepcool DQ750-M-V2L

fan dönmüyor harici bi sorun göremedim
1772223607240.webp

Bedavaya almışsın :D

Ekler

• WhatsApp Image 2026-02-22 at 14.38.14.webp
    WhatsApp Image 2026-02-22 at 14.38.14.webp
    333.5 KB · Hit: 31
şu da toplu kasa almıştım onun içersinde bedava geldi. rampage psu beklerken corsair çıktı
bu psu iş yapar mı eski bişey benziyor ama sağlam çalışıyor
Yarı modüler uzun zamandır görmemiştim :D
1772223876368.webp

Semi o yüzden muhtemelen aşağıdaki ama B tier de olabilir.

1772223876368.webp

yok A tier.
1772223939922.webp

Sen baya ballısın he XD

Alıntıyı görüntüle

yok A tier.
Alıntıyı görüntüle
Sen baya ballısın he XD
eski psu olsa da corsair iyi kalite olduğunu tahmin etmiştim. kasa rampage psu corsair bende şaşırdım. son olarak
Gigabyte GP-P850GM 850 W Power Supply bu psu elden çıkarayım mı ? kullandığım bu şuan da liste bakınca c4 patlayıcı gibi explosive bişey yazmışlar tedirgin oldum :D seni de çok yordum liste baktım da emin olamadım

Geri