Hangi kulaklık daha iyi ?

ismail uyar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
221
bu 3 kulaklık arasında kaldım hangisi daha iyi bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
1- Havit Gamenote HUAXU-X1 7.1 USB Kablolu/Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı
2- Havit Gamenote Fuxi-H7 RGB USB Kablolu/Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı
3- GameBooster Nemesis Pro WBH23W Beyaz RGB Kablolu/Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı

oyun ve müzik dinlemek için alacagım ses kalitesi ve bassı güzel olan hangisi bilmiyorum

Bass tarafında oyuncu kulakları genelde tırt oluyor. Sebebi ise ayak sesleri için yanlışım yoksa bassın daha düşük olması avantaj sağlıyor.
Bunların arasında Huaxu-X1 alırdım, tamamen omurgasından dolayı. Diğer iki kulaklığın benzeri ürünler ve hatta bu ürünlerde kulaklığın kırılması yaygın.

Onun dışında bütçe yükseltip ATK N9 veya yerine H2002P gibi kablolu bir kulaklığı tercih ederdim. Çünkü kablosuz kulaklıklar, özellikle bu fiyatlardakilerin alıcıları seste cızırdama, kopmalar veya mikrofon tarafında sorunlara yol açabiliyor.

Bass tarafında oyuncu kulakları genelde tırt oluyor. Sebebi ise ayak sesleri için yanlışım yoksa bassın daha düşük olması avantaj sağlıyor.
Bunların arasında Huaxu-X1 alırdım, tamamen omurgasından dolayı. Diğer iki kulaklığın benzeri ürünler ve hatta bu ürünlerde kulaklığın kırılması yaygın.

Onun dışında bütçe yükseltip ATK N9 veya yerine H2002P gibi kablolu bir kulaklığı tercih ederdim. Çünkü kablosuz kulaklıklar, özellikle bu fiyatlardakilerin alıcıları seste cızırdama, kopmalar veya mikrofon tarafında sorunlara yol açabiliyor.
öğrenciyim maximum 2000tl biriktirebildim o yüzden 3 ü arasında kaldım veya alternatif olarak kablosuz kulaklık arıyorum teşekkür ederim yorumun için huaxu-x1 aralarında en iyisi değil mi ?

Aralarında Havit daha iyi ama ben olsam bu bütçede Ampligame H3 alırdım.

Geri