- Bütçe
- 100000
Bu sistemdeki işlemciyi 7800x3d yapıp almak mantıklı mı?
Çok Bir Fiyat Farkı Yoksa Mantıklı .Bu sistemdeki işlemciyi 7800x3d yapıp almak mantıklı mı?
5k idi sanırımÇok Bir Fiyat Farkı Yoksa Mantıklı .
Estf. Görüşleriniz önemli, neyi kötü mesela onu da açıklayabilir misin kankamBen 100k versem bu bileşen kalitesinde ürün almam yanlış anlamayın ama
cok daha kaliteli markalarla 9070xt 7800x3d sistemi cok cok daha iyi fiyata toplarsın hocam5k idi sanırım
Estf. Görüşleriniz önemli, neyi kötü mesela onu da açıklayabilir misin kankam
Çoğunlukla cs2 oynayacağım, ekip var tryhard bir şekilde oynuyoruz. Monitör de 360hz almayı planlıyorum birinci öncelik buna göre FPS alacak bir bilgisayar almakHocam Bi tere alıyorum en üstünü alayım ama marka bakmayayım demek doğru değil 100k ile hazır sistemler sizi pek mutlu etmez. Ben olsam neye ihtiyacım olduğuna karar verir, neyi kullanacağıma karar verir öyle alırdım. 7800x3d ile fps mi oynayacaksınız yoksa 5070 Ti ile 2k AAA oyun mu oynayacaksınız? İkisini birden yapmak için kullanacağım diyenler genelde yapmıyor paranı israf etme.
Şuan sizin sistemden aldım bende 60k ya5k verip 7800x3d geçmek çok mantıklı attığınız sistemin bir altı olan 7500f ve 5070 ikilisini kendim kullanıyorum ama gidip gigabyte 5070ti ve gamepower bileşen almazdım.
iyi fiyata almışsınız hocam ben aralık ayında topladım benimde 60 civarına geldi beyaz sistem olduğu için o zamanlarda bir 10k fazla vermiştim ama 5070ti aradaki farkı performans olarak karşılıyor gibi gelmedi öyle olsaydı amazonda 40bine galax 5070ti vardı onu alacaktım.Şuan sizin sistemden aldım bende 60k ya
Islemci ve ekran kartı hafif farkli bu kadar fiyat farkı normal mj