- Reaksiyon skoru
- 439
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Olm ne yaşıyorsun lan dergah fln ne alaka a*k diyorum ki temiz ahlaklı birini arıyorum ama sosyal medya da gördüğüm ve çevremden gördüğüm olaylardan dolayı güven problemi yaşıyorum bu sebeple ilişkisi olmayan birini istiyorum nerenden anlıyorsun lafı burda sorduğum asıl soru daha önce ilişkisi olan biriyle olur mu annen çarşaflı baban dergah fln ne PUAJAHAJHAJAHAHAHAHHAHHAHAÇok anlamadım sürekli yıldız atmandan ama vezir nasıl ediyorsun tam olarak? Ve konudaki problem nedir o zaman ben mi yanlış anladım ? Benim eşim neden başka biriyle bir şey yaşamış olsun ne demek şikayet ettiğin şey bu değil mi? Gelecekti eşinin şu an jelatinli bir şekilde seni bekliyor olmasını istemiyor musun? Ben de umarım böyle olur diyorum sana kötü gelen ne oldu burada? Ama o insandan da sonra normal bir ilişki bekleyip hayatını zehir etme.
Bilinçaltanı sayma tabirin bile ne kadar hastalıklı bir zihniyette yetiştirildiğini gösteriyor. 19 yaşında bu kafaya nasıl ulaştın bilmiyorum. Baban sabah akşam dergahta annen türbanlı falan mı çok ilginç yani sadeced dümdüz iletişim kurduğun insanlara bile demekki sen de lisede Mehmetlerle takılmışsın ahahah seviyesinde karşılık veriyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu senin mantık din düşmanlığı la psikoloğa fln görün dergah ne lan PUANABAHAHAHHAHAHAHÇok anlamadım sürekli yıldız atmandan ama vezir nasıl ediyorsun tam olarak? Ve konudaki problem nedir o zaman ben mi yanlış anladım ? Benim eşim neden başka biriyle bir şey yaşamış olsun ne demek şikayet ettiğin şey bu değil mi? Gelecekti eşinin şu an jelatinli bir şekilde seni bekliyor olmasını istemiyor musun? Ben de umarım böyle olur diyorum sana kötü gelen ne oldu burada? Ama o insandan da sonra normal bir ilişki bekleyip hayatını zehir etme.
Bilinçaltanı sayma tabirin bile ne kadar hastalıklı bir zihniyette yetiştirildiğini gösteriyor. 19 yaşında bu kafaya nasıl ulaştın bilmiyorum. Baban sabah akşam dergahta annen türbanlı falan mı çok ilginç yani sadeced dümdüz iletişim kurduğun insanlara bile demekki sen de lisede Mehmetlerle takılmışsın ahahah seviyesinde karşılık veriyorsun.
Valla 19 yaşıma kadar gezdim tozdum kendime ait bir ev aldım gayet te geniş arkadaş ortamım vardı içinde gay olan da Kürt olan da siyasal islamcı sı da vardı cumhuriyetçisi de vardı Mehmet te var dı Berk te vardı daha önce ilişkim olmadı dedim sen çarşaf dergah diyon @qOlm ne yaşıyorsun lan dergah fln ne alaka a*k diyorum ki temiz ahlaklı birini arıyorum ama sosyal medya da gördüğüm ve çevremden gördüğüm olaylardan dolayı güven problemi yaşıyorum bu sebeple ilişkisi olmayan birini istiyorum nerenden anlıyorsun lafı burda sorduğum asıl soru daha önce ilişkisi olan biriyle olur mu annen çarşaflı baban dergah fln ne PUAJAHAJHAJAHAHAHAHHAHHAHA
Bu senin mantık din düşmanlığı la psikoloğa fln görün dergah ne lan PUANABAHAHAHHAHAHAH