- Reaksiyon skoru
- 439
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben zaten gidemez diye bişey kullanmadım yada eski sevgilisi olan biri ahlaksız demedim siz nerenizle okuyorsunuz Allah aşkına diyorum ki yaşadığım olayı anlattım ve çevremden ve bu sosyal medyadan gördüğüm şeylerden dolayı yanlış mı düşünüyorum diye sordum kimseye benden önce biriyle çıkmış o yüzden bunla çıkmam diye kafa yapısına girmedim yada başka biriyle sinemaya gitti diye kaşar vb. Kelimeler kullanmadım sadece yaşadığım olaydan dolayı kendimle çeliştim foruma sordum bu kadarabi ben bu konuda @SultanQQ abiye hak veriyorum herkes sevgili yapar herkes sinemaya gider vs vs ahlaklı birini bulmak istiyorum diyorsunuz o zaman size göre "sizden önce" başka biriyle çıkmış bir kız ahlaksız oluyor veya sinemaya gitmiş bir kız buradan ben bunu çıkardım
tarikatçı konusunda da yine abi haklı bu düşünceyle devam ederseniz karşıdakiler bunu düşünür
attığınız fotoğraf veya videolar da her zaman gerçeği yansıtmıyor bu yandan da düşünüyorsunuzdur zihninize şöyle saçma sapan videoları sokup bunları düşüne düşüne yaşamaya devam etmeyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani hocam hakaret vb bişey kullanmadım çünkü var olan olaylar yaşadığın olayda da kız benden hoşlandığı halde exini elde etmek istediği için iyice bi güven problemi yaşadım sadece acaba yanlış mı düşünüyorum diye foruma danıştımbence o biraz kişisel tercihle alakalı düşünce biçimin yanlış değil.