Hatalısın, elemanın tavırları kaba olabilir ama sen hatalısın yine de. Bu arada linçlik bir şey de yok konuda, 2 kişi yazmış sadece.
Hatalısın, elemanın tavırları kaba olabilir ama sen hatalısın yine de. Bu arada linçlik bir şey de yok konuda, 2 kişi yazmış sadece.
hatam varsa kabul ederim sıkıntı değil benim için siz öyle düşünüyorsanız.Hatalısın, elemanın tavırları kaba olabilir ama sen hatalısın yine de. Bu arada linçlik bir şey de yok konuda, 2 kişi yazmış sadece.
Evet adam çok ukala konuşuyor. Ayrıca "8 GB alma mümkünse" dediğin konuda sen yanıltıcı bilgi veriyorsun, ben hatalısın derken bunu kastediyorum yanlış anlaşılmayayım.o konu değil linç dediğim. başka bir konu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
orda beni o linçlemedi zaten ama dalga geçti bence
hatam varsa kabul ederim sıkıntı değil benim için siz öyle düşünüyorsanız.
önemli olan fikrin normal bir şekilde beyan edilmesi.
Evet adam çok ukala konuşuyor. Ayrıca "8 GB alma mümkünse" dediğin konuda sen yanıltıcı bilgi veriyorsun, ben hatalısın derken bunu kastediyorum yanlış anlaşılmayayım.
Evet adam çok ukala konuşuyor. Ayrıca "8 GB alma mümkünse" dediğin konuda sen yanıltıcı bilgi veriyorsun, ben hatalısın derken bunu kastediyorum yanlış anlaşılmayayım.
konuya girmedim fakat attigin ss de kusurlu taraf sen gibisin mod arkadasin dedigi gibi masaustu ve laptop ta ayni vrami karsilastirmak yanlis hem kullanim amaci hemde butce olarak masaustunde 8 gb tercih etmek belki yanlis olabilir fakat laptopta bu bir yanlis degil kullanima gore dogru secimdir
konuya girmedim fakat attigin ss de kusurlu taraf sen gibisin mod arkadasin dedigi gibi masaustu ve laptop ta ayni vrami karsilastirmak yanlis hem kullanim amaci hemde butce olarak masaustunde 8 gb tercih etmek belki yanlis olabilir fakat laptopta bu bir yanlis degil kullanima gore dogru secimdir
peki size bişey soracam mesela laptopta oyun için 8 yeterlimi oluyor merak ettim.konuya girmedim fakat attigin ss de kusurlu taraf sen gibisin mod arkadasin dedigi gibi masaustu ve laptop ta ayni vrami karsilastirmak yanlis hem kullanim amaci hemde butce olarak masaustunde 8 gb tercih etmek belki yanlis olabilir fakat laptopta bu bir yanlis degil kullanima gore dogru secimdir
Moderatör üstten konuşmuş zaten pp sinden belli. Kankim Recep baltaşa söyleyimde attırsın bunu modluktanattım girebildinizmi
%33 hissesi recep baltaşın halarecep bey ordan atılmadımı ? yada çıkmışta olabilir. techolayda diye biliyorum.