ASELS
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 971
Ben hep bu şekilde değerlendiriyorum, israil iranı besledi, iran da israili ve en sonunda kullanışlı bir partner olmaktan çıktı iran çünkü aşırı zayıfladı. iran içinde neredeyse her yerde mossad ajanları veya işbirlikçileri var, en önemli adamlarını çata pat patlatır gibi öldürüyorlar, bir şebek hamamamaney kaldı ... Darısı onun başına... Ben burda israil güzellemesi yapmıyorum fakat iran güzellemesi de yapmam, ikisi de birbirinin aynısı çünkü ve aralarındaki bu aşk hikayesi belki de yetişkinler için bile izlenmemesi gereken bir dizi film, tiyatro.
İki pisliğin bence ölmesi hayırdır: israilin başındaki ve iranın başındaki şebeklerin... neteyahu ile hamneyin ölmesi bence çok büyük bir hayır olurdu. ama bunlar birbirinden bugüne kadar beslendiler bakalım kim kimin biletini kesecek...
İki pisliğin bence ölmesi hayırdır: israilin başındaki ve iranın başındaki şebeklerin... neteyahu ile hamneyin ölmesi bence çok büyük bir hayır olurdu. ama bunlar birbirinden bugüne kadar beslendiler bakalım kim kimin biletini kesecek...