1080P mı? 2K mı? Monitör Tavsiyeleriniz.

Reaksiyon skoru
0
Herkese merhabalar,

7500F ve gigabyte 3060ti ikilisini kullanıyorum. Ekran kartı elimde o olduğu için sistemi ona göre dizdim ileride yükseltme ihtimali olur iş durumuna göre.

Sorum şu Valorant, CS, Football Manager, oyunlarını oynuyorum aynı zamanda tasarım işleride yapıyorum. Ekran kartından dolayı 1080 24inç diye düşünüyorum ama ilerisi için 2k da 27 inç alma tercihim de var önerebileceğiniz mönitörler var mı bir sürü video izledim ama kafam çok karıştı ne yapacağımı sizlere sormak istedim yanıtlayanlara teşekkürler şimdiden.

Herkese merhabalar,

7500F ve gigabyte 3060ti ikilisini kullanıyorum. Ekran kartı elimde o olduğu için sistemi ona göre dizdim ileride yükseltme ihtimali olur iş durumuna göre.

Sorum şu Valorant, CS, Football Manager, oyunlarını oynuyorum aynı zamanda tasarım işleride yapıyorum. Ekran kartından dolayı 1080 24inç diye düşünüyorum ama ilerisi için 2k da 27 inç alma tercihim de var önerebileceğiniz mönitörler var mı bir sürü video izledim ama kafam çok karıştı ne yapacağımı sizlere sormak istedim yanıtlayanlara teşekkürler şimdiden.
ekran kartını yakın vakitte güncellerim dersen 2k al hatta 2k monitör de önereyim yok dersen güncellemem 1080 al

Herkese merhabalar,

Ekran kartını minimum 5060 ti seviyesıne cıkarabilirsen 2k al yoksa 1080 p

3060ti ı satıp 10k monitör bütçen ile 9060xt almayı düşündün mü

3060ti ı satıp 10k monitör bütçen ile 9060xt almayı düşündün mü
Ekran kartının alıcısı yok şuan anlamsızca hotspot değerleri yüksek çıktığı için kimse olumlu yaklaşmıyor hiç monitörüm olmadığı için bu tarz bişey düşünmedim.

Herkese merhabalar,

https://www.akakce.com/monitor/en-u...2k-ips-150-hz-oyuncu-u-fiyati,1248585386.html

https://www.akakce.com/monitor/en-u...ot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,1214941409.html

ilk attığım modeli 2 hafta oldu alalı çok memnunum illa pahalı almana gerek yok alttaki hem hz daha yüksek 180 benim model 150 hz hemde pıvot oldugu ıcın yukarı asagı saga sola donebılıyor fark olarak onlar var ben en ucuz olanı aldım geçtim ptt den alırsan AKCE250 kuponu var 250 tl indirim olu
Herhangi bir ölü piksel gohsting sorunu yaşadınız mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,024
Üyeler
189,961
Son üye
byiultraw
Geri