3K %75 Türkçe Klavye Önerisi

klavyenin tuşları gözükmüyor bide bağlantı kesiyor durduk yere
Monitör ışığı aldım ben keycaps de almıştım gözümü rahatsız ettiler iade ettim. Çekim sorunu için usb alıcıyı yakınlaştır sorunun yok olacak, kutudan çıkan uzatma kablosu bunun için var.

Ekler

• 30875.webp
    30875.webp
    264.8 KB · Hit: 20
Haklısın ikisini de yaşadım ikisini de çözdüm :D
o nası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitör ışığı aldım ben keycaps de almıştım gözümü rahatsız ettiler iade ettim. Çekim sorunu için usb alıcıyı yakınlaştır sorunun yok olacak, kutudan çıkan uzatma kablosu bunun için var.
arasında 30 cm anca var alıcı ile

Bağlantı sorunu genelde diğer kablosuz cihazların araya girmesi nedeni ile oluyor. Keycaps ile sorunu çözersin.
hocam onu nasıl çözecez bağlantı yani kablosuz sonbuçta

arasında 30 cm anca var alıcı ile
yakınmış baya.. madem hala sorun devam ediyor ben olsam klavyenin hemen altına getirirdim kabloyla. masanın altına. Senin klavye sorunlu bence gerçi neden garantiye yollamadın ?

yakınmış baya.. madem hala sorun devam ediyor ben olsam klavyenin hemen altına getirirdim kabloyla. masanın altına. Senin klavye sorunlu bence gerçi neden garantiye yollamadın ?
hocam yolladım sorun yok dediler videolu kayıt bile attım pazartesi tekrar yollucam

hocam onu nasıl çözecez bağlantı yani kablosuz sonbuçta
Mesela benim 159 Apex Mouse'un adaptörü solda dururken bağlantı kopabiliyordu, onu sağ tarafa aldım ve sorun çözdüldü. Sende de kablosuz bir cihazın adaptörü, USB parçası varsa klavyenin adaptörü ile uzaklaştırmaya çalış.

senin klavye bozuk kral o zaman ne suçu var klavyenin neden alma diyorsun millete :D
kral garanti sorun yok diyor ne diyim şlimdi sorun bende diyom artık :D

Mesela benim 159 Apex Mouse'un adaptörü solda dururken bağlantı kopabiliyordu, onu sağ tarafa aldım ve sorun çözdüldü. Sende de kablosuz bir cihazın adaptörü, USB parçası varsa klavyenin adaptörü ile uzaklaştırmaya çalış.
kral bende şimdi kablosuz klavye mouse ve kulaklık var mouse ile kulaklık alıcısı kasanın arkasında klavye ise üstünde takılı diğerlerinde hiç kopma gibi sorun yok tek klavyede var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,410
Üyeler
189,439
Son üye
kazulet33
Geri