İphone 17 mi Samsung S25 Ultra mı?

Reaksiyon skoru
90
Bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum. Kamera ve sosyal medya uygulamaları kullanıyorum çoğunlukla telefonda. iPhone telefonların kamera konusunda ve sosyal Medya'da fotoğraf atarken Android'lerden daha farklı geliyor bana (S25 Ultra'da 200 MP kamera olduğunu biliyorum). Kamera konusunda bu sebeple iPhone 17 düşünmüştüm. Samsung S25 Ultra'da APK indirmeler ve ekranın 6.9 inç olması sebebiyle de hangi telefonu alacağımı seçemedim. İki telefonuda AVM'de denedim, iPhone 17 kamera sebebiyle bir tık daha almayı düşündüm. 2 çalışana bu ikisi arasında hangisi sizce dediğimde ikisi de S25 Ultra dediler.

Sizce hangisi?

Sadece kamera içinse iphone, kalan her şey için samsung.

Not: s25 ultra kullanıcısı :)

Her gün selfie çekilip insta ya atmıyorsan s25u 512gb öneririm

Sadece kamera içinse iphone, kalan her şey için samsung.

Not: s25 ultra kullanıcısı :)
apv falan size gelecek mi hocam ya da geldiyse nasıl çalışıyor s26 ultranın birkaç tane videosunu gördüm de çok hoş gözüküyordu ordan ayar yaptıktan sonra

Bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum. Kamera ve sosyal medya uygulamaları kullanıyorum çoğunlukla telefonda. iPhone telefonların kamera konusunda ve sosyal Medya'da fotoğraf atarken Android'lerden daha farklı geliyor bana (S25 Ultra'da 200 MP kamera olduğunu biliyorum). Kamera konusunda bu sebeple iPhone 17 düşünmüştüm. Samsung S25 Ultra'da APK indirmeler ve ekranın 6.9 inç olması sebebiyle de hangi telefonu alacağımı seçemedim. İki telefonuda AVM'de denedim, iPhone 17 kamera sebebiyle bir tık daha almayı düşündüm. 2 çalışana bu ikisi arasında hangisi sizce dediğimde ikisi de S25 Ultra dediler.

Sizce hangisi?
6.9 inç ekran kullanmak avantaj gibi geliyorsa S25U alabilirsin, ben üstüne para verseler o boyutta bir cihaz kullanmam sanırım ama.

Bu arada çalışanları boşver hangisinin komisyonu fazlaysa onu önerirler. Biz de bir arkadaşa Samsung almak amacıyla giderken garip cihazlar önerdiler sözde daha iyi diye de alakası yok :)

ben 99kya s26 ultra 512 değeceğini düşünüyorum ben de onu önerebilirim ama günlük kullanıcı için s25 ultra ile arasındaki farklara değmez muhtemelen
video işleme algoritmasında falan bayağı fark var sanırım 10 güne deneyimleriz

Kanka eğer çok fotoğraf çekeceksen iphone yoksa samsung daha iyi. ekosistem olarak da apple

Kamerası sosyal medya'da paylaşım sebebiyle fotoğrafları bulanıklaştırıyor mu ya da 480p çekilmiş gibi oluyor mu?
Hayır olmuyor. İki model arasında seçilicek s25 ultra çünkü biri düz model biri ultra pro model. S25 ultra kullanıcısıyım bende daha önce 15 pro kullandım elimden çıkartma sürem 2 ay oldu. Kesinliklen s25 ultra derim. Her açıdan

6.9 inç ekran kullanmak avantaj gibi geliyorsa S25U alabilirsin, ben üstüne para verseler o boyutta bir cihaz kullanmam sanırım ama.
Yt'den yayın kesitleri izlediğim oluyorda çoğunlukla telefonda, o sebeple 6.9 inç ekran kullanmayı düşündüm. Şuanki telefonda s20fe. Sizce geçeyim mi S25U'ya?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben 99kya s26 ultra 512 değeceğini düşünüyorum ben de onu önerebilirim ama günlük kullanıcı için s25 ultra ile arasındaki farklara değmez muhtemelen
video işleme algoritmasında falan bayağı fark var sanırım 10 güne deneyimleriz
Epey'den baktım ikisinin karşılaştırmasına, mesela s25u'da 45w şarj s26u'da 60w şarj. Ekran boyutu aynı, kamera ikisininde 200mp, ikisinde de batarya 5000mah bu sebeple s25u'dan devam etmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Yt'den yayın kesitleri izlediğim oluyorda çoğunlukla telefonda, o sebeple 6.9 inç ekran kullanmayı düşündüm. Şuanki telefonda s20fe. Sizce geçeyim mi S25U'ya?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Epey'den baktım ikisinin karşılaştırmasına, mesela s25u'da 45w şarj s26u'da 60w şarj. Ekran boyutu aynı, kamera ikisininde 200mp, ikisinde de batarya 5000mah bu sebeple s25u'dan devam etmeyi düşünüyorum.
epeye bakıp karar versem ben de s25 ultra alırdım
farkları kullanmayacaksanız 20kya değmez

Geçilir. S25 Ultra çok daha premium bir telefon. Baz model bir telefonla arasında kalmanız hata. 😄

Bu arada çalışanları boşver hangisinin komisyonu fazlaysa onu önerirler. Biz de bir arkadaşa Samsung almak amacıyla giderken garip cihazlar önerdiler sözde daha iyi diye de alakası yok :)
benim gittiğim mağazadaki s25 ve s25+ arasındaki tek fark pil başka farkları yok demişti :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,198,375
Üyeler
190,357
Son üye
Oqtii
Geri