Valorant Kasma Problemi

Sistem zayıf kalıyor kanka geliştirdiğinde çok iyi yerlere gelirsin.
Ryzen 5 5600 32 MB
RTX 4060 8GB
MSI - B450M
T-Force TUF 2*8 16Gb 3200Mhz Ram
Kioxia Exceria 480GB Sata SSD
Bunlar toplam 27k civarı. Kasayla beraber 30k yı bulur. Sizce alınır mı?

Ryzen 5 5600 32 MB
RTX 4060 8GB
MSI - B450M
T-Force TUF 2*8 16Gb 3200Mhz Ram
Kioxia Exceria 480GB Sata SSD
Bunlar toplam 27k civarı. Kasayla beraber 30k yı bulur. Sizce alınır mı?
Biraz çok geldi bana apu ddr5 de alabilirsiniz

Apu tam olarak neydi hocam? Normal sisteme göre performans farkı olur mu?
Ekran kartsız sistem hocam işlemcinin kartını kullanıyor cs lol valo gibi oyunlari oynarsiniz normal ama hikayeli oyunlar zor olur. Ilerde ekran kartı eklerseniz mantıklı olabilir

Ekran kartsız sistem hocam işlemcinin kartını kullanıyor cs lol valo gibi oyunlari oynarsiniz normal ama hikayeli oyunlar zor olur. Ilerde ekran kartı eklerseniz mantıklı olabilir
Hocam biraz baktım ve şuan 8600G li bir sistem almayı düşünüyorum. Şuan hazırda 8gb Ram var onu 16 yapmayı ve ssd almayı düşünüyorum.
8600G için bir anakart önerir misiniz ilerde ekran kartıyla takviye de yapacağım.

Hocam biraz baktım ve şuan 8600G li bir sistem almayı düşünüyorum. Şuan hazırda 8gb Ram var onu 16 yapmayı ve ssd almayı düşünüyorum.
8600G için bir anakart önerir misiniz ilerde ekran kartıyla takviye de yapacağım.
Hocam yeni konu açarsanız yardımcı olurlar benim çok bir bilgim yok . Elinizdeki ram muhtemelen ddr4 yeni sisteminde ddr5 ram gerekicek onu satmanız gerekir

Valoranta ilk girdiğimde oyun kasıyor ajanı seçtikten sonra maça girerken baya bi gecikmeli
giriyor hatta ilk el bitiyor ondan sonra giriyor.
Girdikten sonraki ilk 2 el de fps drop yiyorum.

Ekran Kartı: AMD R7 240
Işlemci: AMD FX(tm)-6300 Six-Core Processor
işletim Sistemi: Windows 10 Pro 64 bit
Ram: 8GB

Bilgisayarı pandemi döneminde babam arkadaşıyla toplamıştı ve bilgisayarda hdd var. SSD alsam sorunum düzelir mi illa sistemi mi yenilemek lazım veya herhangi bir ayarla yada birşeyle düzeltebilir miyim?
Dostum ssd sadece oyun dosyalarini hizli okumayi saglar islemci grafik karti gibi parcalarin performansini arttirmaz. Ekranti 2013 islemci 2012 cikisli yanlisim yoksa en temizi guncel sisteme gecmek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Isine yarayabilir bu video

Son düzenleme:
Dostum ssd sadece oyun dosyalarini hizli okumayi saglar islemci grafik karti gibi parcalarin performansini arttirmaz. Ekranti 2013 islemci 2012 cikisli yanlisim yoksa en temizi guncel sisteme gecmek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Isine yarayabilir bu video
sağolun varolun hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,193,580
Üyeler
189,461
Son üye